Afrodite Studio Tasos

from60

Afrodite Studio Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Afrodite Studio Tasos - Potos

TV
Klima
Internet
Bašta
Sef
Terasa

Opis Smeštaja - Afrodite Studio, Potos

AFRODITE STUDIO – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Afrodita se nalazi u mesu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u strogom centru Potosa, blizu gradske plaže. Afrodita apartmani će vam pružiti uslugu najviših standarda u srcu Potosa. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Afroditi vila se nalazi u strogom centru Potosa iznad radnje mešovite robe, okružena mnoštvom radnjica, brze hrane i nešto malo dalje, kafića. Ukupno sadrži 9 apartmana koji su opremljeni po najvišim standardima. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, koji su opremljeni francuskim ležajem u spavaćoj sobi i jednim ležajem u salonu, dok su četvorokrevetni apartmani pored francuskog ležaja u spavaćoj sobi opremljeni sofom na rasklapanje u dnevnoj sobi. Svaki apartman sadrži klima uređaj, TV, telefon, besplatan žičani internet, fen i peglu. U okviru svakog apartmana je kuhinja koja sadrži: aparat za kafu, mikrotalasnu i toster. Apartmani se čiste svakodnevno, dok se posteljina, peškiri i bade mantil menjaju na svaka 3 dana. U pogledu ćete uživati ne samo sa prozora, jer svaka soba ima terasu. Takođe, apartmani Afrodite imaju obezbeđen sef kako bi vaš novac uvek bio siguran.
Sama vila ne poseduje parking, dok je javni parking, koji se plaća na dnevnom nivou udaljen oko 200m. U prizemlju vile je dečija igraonica sa dosta igračaka i veštačkom travom, jako lepo uređena i pruža mogućnost prave zabave za najmlađe.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 20 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 650 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Ova vila je namenjena svim onima koji žele luksuzan i moderan smeštaj u strogom centru, na korak od svih dešavanja

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 11.06-21.06 22.06-02.07 03.07-10.07 11.07-20.07 21.07-10.09 11.09-17.09 18.09-24.09 25.09-30.09
1/2 std 75€ 85€ 80€ 85€ 95€ 80€ 70€ 60€
1/3 app 85€ 95€ 90€ 95€ 110€ 90€ 80€ 70€
1/4 app 95€ 110€ 95€ 115€ 130€ 110€ 90€ 80€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 app – Trokrevetni apartman – 2 odraslih 1 dete; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu

 

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Kuhinja
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 20m
Udaljenost od centra: U CENTRU
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Afrodite Apartments

+381 11 260 4283

info@feragosto.com