Agali Hotel 2*

from60
2

Agali Hotel 2*

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Agali Hotel 2* - Limenarija

TV
Klima
Internet
Plaža
Bazen
Parking

Opis Smeštaja - Agali Hotel 2*, Limenarija

AGALI HOTEL 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Agali se nalazi na samoj obali, u mestu Limenarija i nedaleko od centra. Do centralne raskrsnice vas deli svega 3-5 min ili nekih 100-200 m. Ispred samog hotela je gradska plaža a i ostale su u neposrednoj blizini.

Etno selo Teologos, udaljeno je 14 km gde se jede najbolja jagnjetina ispod sača. Potos je udaljen 4km od Limenarije. Ovo mesto daje mogućnost noćnih izlazaka a i plaže su znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, smeštene na prvom i drugom spratu. Sve sadrže kupatilo, terasu sa pogledom na more ili bazen, telefon, tv satelit, WIFI, fen, peglu, AC i sef koji se doplaćuje.

Sobe su lepog dizajna,sa tipičnom kombinacijom grčkih boja, žutih zidova i plavog nameštaja.

Čišćenje i menjanje posteljine se vrši na svaka 2 dana.

U svom sastavu hotel ima bazen u zadnjem delu dvorišta koji se koristi besplatno sa malim barom. Ima parking, lepu baštu ali i svoju plažu ispred hotela, koja je organizovana sa ležaljkama i suncobranima.

Za goste hotela, korišćenje plaže je besplatno. U holu hotela je mali restoran čija bašta izlazi na plažu. Ovaj hotel nudi i obroke.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je duga i proteže se duž celog grada sve do Tripitija. Plaža je šljunkovito-peskovita i sastoji se iz dva dela. Istočni deo je takozvana Gradska plaža koja je dobro organizovana i nudi raznorazne pogodnosti kao što su tuševi, kabine za presvlačenje, suncobrani i ležaljke taverni i barova.

Zapadna strana je dosta veća, duga je oko 2.5 km i više će odgovarati porodicama sa malom decom.

Na istoku Limenarije se nalazi plaža Metalia. Ova plaža se ne ističe nekim kvalitetom zbog ploča u vodi i nije preporučljiva za decu i neplivače ali je odlikuje predivno okruženje i savršena je za beg od gužve. Plaža je odlična za snorkeling.

Više o plažama možete pročitati u rubrici Plaže na Tasosu.

 

PREPORUKA:

Ovaj smestaj je preporučen za sve koji žele svoj odmor da provedu na plaži u centru svih zbivanja po povoljnoj ceni.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 01.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-22.09 23.09-30.09
Soba 1/2 ND 60€ 80€ 105€ 80€ 60€
Soba 1/3 ND 60€ 80€ 105€ 80€ 60€

Legenda: Soba 1/2 – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; Soba 1/3 – Trokrevetna soba – 2 odraslih 1 dete; ND  – Noćenje sa doručkom

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć na bazi noćenja sa doručkom

*Klima uređaj uključen u cenu

*Krevetac za decu do 1,99 godina je besplatan.

*Treće dete od 2-11,99 godina doplaćuje smeštaj u iznosu od 70% od cene po osobi.
*Doplata za polupansion (večeru) je dostupna po ceni od 9 evra za odrasle i 6 evra za decu od 2–12 godina, dnevno.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Terasa
 • Bazen
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Fen za kosu
 • Plaža
 • Restoran
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Agali Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com