Agatha Studios Tasos

from38

Agatha Studios Tasos

 • PARADISE BEACH, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Agatha Studios - Paradise Beach

TV
Klima
Internet
Parking
Restoran
Terasa

Opis Smeštaja - Agatha Studios, Paradise Beach

AGATHA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Agata nalazi se u mestu Paradise beach, od glavnog grada i luke Limenasa udaljen je 20-tak kilometara južno. Nalazi se na istočnoj strani ostrva, koja obiluje lepim plažama. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je blizu, možete se odvesti I do Golden Beach, koji je udaljen svega 6.7 km. Zapravo Skala Potamia I Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na 10 km udaljenosti je I etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg vozite oko 7 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Agata je smeštena 200 m iznad plaže Paradise beach I nudi božanstven pogled. More je prilično blizu ali s obzirom da je uzbrdo to zadaje malo muke. Vila poseduje studije za dve i tri osobe i apartmane za tri i četiri osobe. Sve smeštajne jedinice sadrže klimu, TV, kuhinju sa svim bitnim sadržajima i terasu. Ispred vile je lepo uredjeno dvorište sa dosta parking mesta i ozidanim roštiljem sa garniturama za sedenje. Ovde se kombinuju mir i tišina sa egzotičnim morskim okruženjem. U blizini vile su mini market, restoran i bar na plaži.

 

PLAŽA:

Plaža Paradise beach (Rajska plaža) je jedna od najatraktivnijih plaža na Tasosu, jer podseća na tropski raj. Ova plaža je blagoslovena sa finim belim peskom i azurnom plitkom bistrom vodom. Kada je vetrovoto ovde se bude malo veći talasi i tada je idealno za jedrenje na dasci. Plaža je okružena zelenom šumom i do nje se može doći kolima, uzanim putićem koji vodi kroz šumu. Preko puta plaže je nenaseljeno ostrvo Kinira. Plaža je dosta dugačka, dovoljno široka i organizovana. Ima mesta za svakog ko želi da stavi svoj peškir i suncobran ili pak ukoliko želite ležaljke uz doplatu. U jednom delu plaže je deo za nudiste.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Paradise beach, Aliki, Timonija, Livadi…Više o plažama možete naću u kategoriji: ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Vila je idealna za one koji žele da budu osamljeni izvan grada I buke, smešteni nadomak jedne od najlepših plaža ostrva.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
1/2 std 38€ 48€ 52€ 38€
1/3 std 43€ 55€ 58€ 43€
1/4 app 55€ 60€ 65€ 55€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Parking
 • Bar
 • Bašta
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Roštilj
 • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 200m
Udaljenost od centra: IZVAN NASELJA
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Studios Agatha Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com