Agorastos Hotel

from70

Agorastos Hotel

 • KINIRA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Agorastos Hotel - Kinira

TV
Klima
Internet
Restoran
Terasa
Parking

Opis Smeštaja - Agorastos Hotel, Kinira

AGORASTOS HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Agorastos se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke i grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom. Selo Kinira je tradicionalno selo, na istoku ostrva, koje može poslužiti kao odlična polazna tačka za obilazak ostrva. Mesto nudi nekoliko restorana i jedan market ali i dobru poziciju između dve najpopularnije plaže ostrva. Ako krenete prema Limenasu nakon 9 km dolazite do Golden Beach plaže ukoliko želite da posetite Paradise beach plažu, krenućete ka Limenariji i Potosu i već posle 3 km vi ćete biti na rajskoj plaži. Od obližnjih većih gradova osim Limenasa, Potos je na 30 km i Limenarija na 34 km udaljenosti.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Agorastos se nalazi na ulazu u selo Kinira na 150 m od obale i 50m od prve prodavnice.
Sama vila je smeštena pored puta na blagom uzvišenju i obećava nestvaran pogled na more i susedno ostrvce Kinira.
Hotel raspolaže sa smeštajnim jedinicama različitog tipa, pa tako u sobama može primiti od 2-5 osoba. Sve sobe i apartmani smešteni na prizemlju, prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju frižider, klimu, TV SAT, internet i terasu, dok studiji i apartmani imaju i kuhinju.
Sa prednje strane hotela je travnata površina sa igračkama za decu i garniturama za sedenje, dok je u podnožju hotela parking za goste. Hotel takođe ima i svoj restoran, koji je nadaleko poznat na Tasosu po izuzetnoj hrani, gde možete uplatiti obrok ukoliko želite. Sa Feragosto loyalty karticom uživaćete 10% popusta u ovom restoranu.
Ispod hotela i magistrale je plaža sa sitnim šljunkom i peskom, ne mnogo velika ali simpatična. Ukoliko vam ona nije dovoljna imate više plaža u okolini.
Ono što će vas zaista oduševiti je pogled sa vaših terasa kao i pogled iz restorana.

 

PLAŽA:

Plaža Paradise beach (Rajska plaža) je jedna od najatraktivnijih plaža na Tasosu, jer podseća na tropski raj. Ova plaža je blagoslovena sa finim belim peskom i azurnom plitkom bistrom vodom. Kada je vetrovito ovde se bude malo veći talasi i tada je idealno za jedrenje na dasci. Plaža je okružena zelenom šumom i do nje se može doći kolima, uzanim putićem koji vodi kroz šumu. Preko puta plaže je nenaseljeno ostrvo Kinira. Plaža je dosta dugačka, dovoljno široka i organizovana. Ima mesta za svakog ko želi da stavi svoj peškir i suncobran ili pak ukoliko želite ležaljke uz doplatu. U jednom delu plaže je deo za nudiste.

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijih I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.

Više o plažama možete naću u kategoriji: ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Ukoliko želite da obilazite ostrvo, treba vam smeštaj koji nudi mir i odmor, onda bi Agorastos bio odlična polazna tačka za obilazak ostrva.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 01.05-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/2 Standard room ND 70€ 80€ 70€
1/3 Superior suite 2+1 ND 125€ 135€ 125€
1/4 Suite ND 155€ 165€ 155€
1/4 Superior room 2+2 ND 95€ 115€ 95€

Legenda: 1/2 Standard room – Standardna dvokrevetna soba – 2 odraslih; 1/2 Superior suite – Superior trokrevetni apartman – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 Suite   – Četvorokrevetni apartman – 3 odraslih, 1 dete; 1/4 Superior room – Superior četvorokrevetna soba – 2 odraslih, 2 deteta; ND – Noćenje sa doručkom.

*Cene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom

*Klima uračunata u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Krevetac
 • Pranje i peglanje veša
 • Restoran
 • Bar
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Fen za kosu
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 150m
Udaljenost od centra: 100m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Agorastos Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com