Akti Belvedere Apartmani

from109

Akti Belvedere Apartmani

 • PAHIS RAHONIOU, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Grčka, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Akti Belvedere Apartmani - Pahis Rahoniou

Plaža
Bazen
Wifi
TV
Parking
Terasa

Opis Smeštaja - Akti Belvedere Apartmani, Pahis Rahoniou

AKTI BELVEDERE – LOKACIJA I OKOLINA:

Akti Belvedere Apartmani se nalaze na 9km od luke glavnog grada Limenas, na Pahis plaži. Od luke Skala Prinos, gde pristaju trajekti iz Kavale, ovi apartmani su udaljeni oko 10km.

Ukoliko dolazite iz Limenasa, krenite desnom stranom ostrva, nakon nepunih 10-tak kilometara, nailazite sa desne strane na plažu Pachis, jasno obeleženu. Iz Skale Prinos, krenite levom stranom ostrva, gde nakon Skale Rahoni nailazite na plažu Pachis, koja je od glavnog puta udaljena oko 500m.

Okolina ove plaže je veoma zelena, gde se borova šuma spušta do mora. Akti Belvedere su u utrobi ove priode, zaštićeni od spoljnih uticaja i sunca.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Akti Belvedere se nalazi u bujnom zelenilu okružen lepim dvorištem, u kojem je bazen sa slatkom vodom i djakuzijem, na kojem možete uživati u kafi i doručku. Poseduje privatan parking, kao i tavernu gde možete probati tradicionalna grčka jela. Izlazi na Pachis, peščanu plažu, na kojoj su plažni setovi besplatni za goste hotela.

Hotel je renoviran 2017. i sadrži nove i moderne suit apartmane, za 2-4 odrasle osobe. Svetli i prozraćni apartmani, nude udoban smeštaj sa pogledom na more i bazen.

Apartmani su veličine 50m2 i sastoje se iz spavaće sobe u kojoj je jedan francuz i dnevne sobe u kojoj je kauč na razvlačenje. U dnevnoj sobi je i kuhinja u kojoj mogu da se spremaju samo light jela i sadrži toster, mašinu za kafu, posuđe, sudoperu i frižider.

Apartman poseduje 2 klime, 2 TV-a, telefon, Wi-Fi, frižider, sef, tuš, fen i opremljenu terasu/balkon.

Usluga u hotelu je na bazi najma apartmana, noćenje sa doručkom ili polupansion.
Dozvoljeni su kućni ljubimci do 8kg.

 

PLAŽA:

Deo Pachis plaže koji se nalazi isped smeštaja je peščani i u vodi i na obali. Ulaz u vodu je postepen i blag, što omogućava deci igru u plićaku a odraslima da zaplivaju u dubinu.

Plaža je organizovana ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela. Ovaj deo plaže je sunčaniji nego drugi deo ove iste plaže, gde možete pronaći i dosta prirodnog hlada a uvek se možete skloniti od sunca u debelu hladovinu vašeg dvorišta koje je tik uz plažu.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Vila Akti Belvedere preporučujemo pre svega porodicama sa decom, zbog izlaza na divnu peščanu plažu sa prirodnim debelim hladom.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 15.05-20.05 21.05-15.06 16.06-30.06 01.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-09.09 10.09-23.09 24.09-30.09
Suite NA 109€ 117€ 152€ 198€ 222€ 198€ 163€ 117€ 109€

Legenda: Suite – Dvokrevetni suite – 2 odraslih + 2 odraslih na pomoćnom ležaju ili 2 odraslih + 2 deteta na pomoćnom ležaju; NA – najam; 

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Postoji mogućnost doplate ze noćenje sa doručkom ili polupansion.

Dodatni Sadržaji

 • Bašta
 • Bazen
 • Pomoćni Ležaj
 • Klima Uređaj
 • Plaža
 • TV
 • Terasa
 • Sef
 • Internet
 • Parking
 • Fen za kosu
 • Bar
 • Kućni ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: 7km od Limenasa
Održavanje: DA
Prijava/Odjava: 14:00 / 09:00

Contact Us

Akti Belvedere

+381 11 260 4283

info@feragosto.com