Akti Hotel Thassos 2*

from40
2

Akti Hotel Thassos 2*

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Akti Hotel Thassos 2* - Limenas

TV
Klima
Terasa
Krevetac
Restoran

Opis Smeštaja - Akti Hotel Thassos 2*, Limenas

AKTI HOTEL THASSOS 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Akti Hotel je lociran u srcu glavnog grada Tasosa – Limenasu. Lokacija hotela Vam pruža lak i brz pristip mnogim prodavnicama, restoranima, kao i noćnom životu koji pruža Tasos.

U blizini Akti Hotela se nalazi more i marina, a na samo nekih 5 minuta lagane setnje je i luka, kao i najlbliža plaža. Plaža u tom delu je čista i veoma dobro održavana i na njoj se nalaze brojne taverne i kafici. Arheološki muzej je udaljen samo 3 minuta hoda od hotela.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Akti Hotel poseduje 15 soba, većina od njih ima balkon koji pruža panoramski pogled na more, marinu, staru luku, kao i na novu luku dok 3 sobe gledaju na zadnju stranu hotela i ostale 3 nemaju balkon.

Sobe su čiste i prostojno uređene i opremljene klima uređajem, frižiderom, TV, kupatilom, a 10 soba poseduje i balkon.

Akti Hotel u svom sastavu ima restoran i recepciju koja se nalazi u prizemlju. Sobe se čiste svakog dana.

Preko puta hotela se nalazi javni parking koji je besplatan.

 

PLAŽA:

U Limenasu i njegovoj neposrednoj blizini postoji više plaža. Gradska plaža u Limenasu je  smeštena uz staru luku i nosi plavu zastavicu. Na obali je pesak a voda je čista.

Uz plažu se jedni za drugim niže mnoštvo kafića i taverni. U produžetku ove plaže se nalazi plaža Karnagio sa istoimenim kafićem.

Na suprotom delu se nalazi plaža Tarzanas, jedna od najlepših plaža na Tasosu po našem mišljenu, dok se nekoliko kilometara od Limenasa nalazi plaža Makriamos. Ovu plažu ne smete propustiti ukoliko ste sa decom jer ima mnogo sadržaja u kojima će najmlađi najviše uživati.

Više o plažama možete pročitati u rubrici Plaže na Tasosu.

 

PREPORUKA:

Akti Hotel je idealan za parove ili grupe prijatelja koji vole da u centru mesta, gde su svi sadržaji na dohvat ruke, kao i onima koji su bez svog automobila.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-01.06 02.06-22.06 23.06-13.07 14.07-01.09 02.09-15.09 16.09-30.09
Soba 1/2 40€ 45€ 50€ 70€ 50€ 45€

Legenda: Soba 1/2 std – Dvokrevetna soba – kapacitet 2 odrasle osobe.

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Boravak dece do 6 godina u dvokrevetnoj sobi je basplatan.

*Deca uzrasta od 6-12 godina plaćaju 10% od cene dvokrevetne sobe, dok treća odrasla osoba doplacuje 20% od cene dvokrevetne sobe.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Krevetac
  • Prilagođen invalidima
  • Restoran
  • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: DA
Udaljenost od mora: 200m
Udaljenost od centra: 300m
Održavanje: DA
Prijava/Odjava: 14:00 / 09:00

Contact Us

Akti Hotel Limenas

+381 11 260 4283

info@feragosto.com