Aliki Stone House Tasos

from40

Aliki Stone House Tasos

 • ALIKI, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2019, Tasos - LETOVANJE 2019, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Aliki Stone House - Aliki

TV
Klima
Internet
Parking
Plaža
Restoran

LETO 2019

Tip smeštaja 01.05-31.05 01.06-10.06 11.06-30.06 01.07-20.07 21.07-20.08 21.08-31.08 01.09-20.09 21.09-30.09
1/4 Studio (2+2) 40€ 55€ 60€ 80€ 90€ 80€ 60€ 45€

Legenda: 1/4 Studio – 2 odraslih 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu

*Klima uređaj uračunat u cenu

*Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodno odobrenje vlasnika.

Opis Smeštaja - Aliki Stone House, Aliki

ALIKI STONE HOUSE – LOKACIJA I OKOLINA:

Na istočnoj strani ostrva, na 20-tak kilometra od Potosa smeštena je Aliki Stone kuća. Ušuškana na samoj Aliki plaži, jednoj od najatraktivnijih plaža na Tasosu.

Od Limenasa, glavnog grada udaljena je 30 km južno. Kada dolazite iz pravca Potosa, nakon što prodjete manastir Arhanđela Mihajla, vozite još dva kilometra do Aliki paže. Na samom putu je mini market,  autobuska stanica i parking mesta, gde možete parkirati vozilo i spustiti se stepenicama, koje vode do same kuće.

Aliki ima bogatu okolinu, pa tako pored sunčanja i kupanja imate priliku i da ronite, istražujete okolinu bogatu praistorijskim iskopinama, sa svim ostavštinama iz tog vremena. Više o samom Alikiju možete pročitati ovde.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Kuća kao što nosi i naziv je sagradjena od tasoskog kamena, odiše tradicijom i hedonizmom a opet opremljena modernim nameštajem, daje jednu savršenu kombinaciju savremenog života i etno stila. Drveni plafoni i kamin koji se može koristiti u kasnim septembarskim danima, daje toplinu masivnom kamenu.

Kuća se sastoji iz jedne prostorije u kojoj je moderno kupatilo, kompletno opremljena kuhinja i dva kreveta širine 1.40m i 1.30m, pa kao takva može da primi dve odrasle osobe i jedno veće dete ili dva manja deteta.

Ispred kuće je velika zidana terasa sa garniturama za sedenje i roštiljem i pogledom na plažu i more.
Sa terase vodi izlaz prema plaži. Ispred same kuće je kameni deo plaže odakle se može ući u vodu, koja je ovde plitka. U nastavku se otvara Aliki plaža, jedna od najlepših na Tasosu.

Zamena peškira i posteljine vrši se na svakih pet dana.
Na samom putu, kod parking mesta, nalazi se mini market koji radi preko dana. Za svaku veću kupovinu neophodno je otići do Potosa.

 

PLAŽA:

Aliki plaža je peščana, organizovana ležaljkama barova koje se plaćaju, sa bistrom i savršenom vodom u kojoj se često vide jata ribica. Na plaži se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata, taverni i kafića sa bogatom ponudom pića i morskih specijaliteta.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Onima koji zaista očekuju od odmora hedonizam, budjenje uz tirkizne boje sa pogledom na more i doživljavanje prelepih zalazaka sunca, preporučujemo ovu kućicu kao istinski odmor za dušu i oči.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Parking
 • Roštilj
 • Restoran
 • Plaža
 • Fen za kosu
 • Kucni Ljubmci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA OBALI
Udaljenost od centra: 20km od Potosa
Održavanje: na 5 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:00

Contact Us

40.605340, 24.739960

+381 11 260 4283

info@feragosto.com