Blue Bay Beach Hotel 2*

from30
2

Blue Bay Beach Hotel 2*

 • KINIRA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Blue Bay Beach Hotel 2* - Kinira

TV
Klima
Internet
Roštilj
Terasa
Parking

Opis Smeštaja - Blue Bay Beach Hotel 2*, Kinira

BLUE BAY BEACH HOTEL 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Blue Bay Beach se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke I grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom. Selo Kinira je tradicionalno selo, na istoku ostrva, koje može poslužiti kao odlična polazna tačka za obilazak ostrva. Mesto nudi nekoliko restorana i jedan market ali i dobru poziciju između dve najpopularnije plaže ostrva. Ako krenete prema Limenasu nakon 9 km dolazite do Golden Beach plaže ukoliko želite da posetite Paradise beach plažu, krenućete ka Limenariji i Potosu i već posle 3 km vi ćete biti na rajskoj plaži. Od obližnjih većih gradova osim Limenasa, Potos je na 30 km i Limenarija na 34 km udaljenosti.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel se nalazi na izlazu iz Kinire na 40 m od obale. Hotel je renoviran 2004. godine i ima 17 soba, čiji se pogled širi prema moru sa jedne i planinama sa druge strane.Sve su opremljene sa: kupatilo, balkon, TV, klima i frižider. U holu hotela je i snack bar koji služi doručak, pice, špagete i pića. Ispred hotela u prelepom dvorištu su i garniture, gde se obično služi doručak, i gde takođe možete roštiljati na ozidanom hotelskom roštilju. U samom dvorištu su i igralište za decu, koš za basket i parking.

 

PLAŽA:

Plaža Paradise beach (Rajska plaža) je jedna od najatraktivnijih plaža na Tasosu, jer podseća na tropski raj. Ova plaža je blagoslovena sa finim belim peskom i azurnom plitkom bistrom vodom. Kada je vetrovoto ovde se bude malo veći talasi i tada je idealno za jedrenje na dasci. Plaža je okružena zelenom šumom i do nje se može doći kolima, uzanim putićem koji vodi kroz šumu. Preko puta plaže je nenaseljeno ostrvo Kinira. Plaža je dosta dugačka, dovoljno široka i organizovana. Ima mesta za svakog ko želi da stavi svoj peškir i suncobran ili pak ukoliko želite ležaljke uz doplatu. U jednom delu plaže je deo za nudiste.
Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Više o plažama možete naću u kategoriji: ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Hotel Blue bay je idealan za one koji žele da pobegnu od napetosti i stresa i uživaju u prirodi.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 11.05-15.06 16.06-30.06 01.07-31.08 01.09-15.09 16.09-30.09
1/2+1 Room pogled planine
1/2+1 Room pogled more
1/2+1 Std pogled bašta
1/2+1 Std pogled more

Legenda: 1/2+1 Room pogled planine – Dvokrevetna soba sa pogledom na planine; 1/2+1 Room pogled more – Dvokrevetna soba sa pogledom na more; 1/2+1 Std pogled planine – Dvokrevetni studio sa pogledom na baštu; 1/2+1 Std pogled more – Dvokrevetni studio sa pogledom na baštu;

*Cene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici za jednu noć na bazi noćenja sa doručkom

*Deca 0-2 g – besplatno

*Deca 3-12 g – 7 evra

*Deca preko 12 g – 10 evra

*Krevetac – 5 evra

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Krevetac
 • Igralište za decu
 • Roštilj
 • Bar
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Košarka

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 40m
Udaljenost od centra: 100m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Blue Bay Beach Hotel 2* Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com