Blue Bay Hotel 2*

from39
2

Blue Bay Hotel 2*

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Blue Bay Hotel 2* - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Terasa

Opis Smeštaja - Blue Bay Hotel 2*, Skala Potamia

BLUE BAY HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Blue Bay se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je iznad glavne ulice, na skoro 600 m od obale I 400 m od centra.Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti I do Golden Beach, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia I Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je I etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći I peške, gde vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Ovaj hotel ima na raspolaganju, dvokrevetne, trokrevetne I četvorokrevetne sobe u prizemlju I prvom spratu. Svaka od njih sadrži SAT TV, WIFI, klima, sef I kompletno opremljenu kuhinju, sa potrebnim posudjem, tosterom I kafe aparatom. Ispred vile je lepo uredjeno dvorište sa cvećem I sadržajima za decu. Iza vile je proctor za opuštanje sa letnjikovcem I fontanom. Dok je u holu hotela mala recepcija I trpezarija, gde se takođe služi I doručak.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Ako tražite mir, bliskost prirode, miris zelene borovine I platana I relaksaciju blizu talasa, onda je ovaj hotelčić idealan za vas.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 20.05-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/2 Std MV/SV 39€/50€ 56€/61€ 39€/50€
1/3 Std MV/SV 50€/50€ 67€/83€ 44€/50€
1/3 std Superior MV/SV 56€/61€ 83€/94€ 56€/61€
1/3 Std MV/SV 72€/78€ 100€/100€ 72€/78€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 3 odraslih;  1/3 std Superior – Superior Trokrevetni studio – 3 odraslih; 1/4 std – Četvorokrevetni studio – 4 odraslih; MV – Poged na planinu; SV – Pogled na more;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

*Doručak na bazi švedskog stola, sačinjen od domaćih proizvoda vlasnika se doplaćuje 7e po osobi.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Krevetac
 • Kućni ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 600m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Blue Bay Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com