Delfini Hotel 2*

from45
2

Delfini Hotel 2*

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Delfini Hotel 2* - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Parking
Plaža

Opis Smeštaja - Delfini Hotel 2*, Skala Potamia

BLUE BAY HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Delfin se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na svega 50 m od plaže i 50 m od strogog centra. U njenoj okolini su pekara, prodavnica, fast food, taverne, zabava za decu i još mnogo toga što nudi centar sela. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti i do mesta Golden Beach, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je i etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći i peške,od čega vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Delfin se nalazi na početku zaliva Golden beach pogledom od Potosa. Ušuškan među drugim vilama na svega 50 m od plaže i strogog centra, pruža savršenu lokaciju, koju čini blizina svega ali i mir i privatnost.
Sastoji se od četiri zgradice sa prizemljem i prvim spratom, dok se jedna od njih koristi kao velika trpezarija, gde se poslužuje doručak. Postoje različiti tipovi smeštajnih jedinica, te će ovde svako pronaći odgovarajuću sobu za sebe. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne klasične hotelske sobe, bez kuhinje, sa frižiderom,terasom, klimom, TV SAT, internetom i telefonom. Takođe u sastavu hotela su studija i apartmani za 4-6 osoba sa kompletno opremljenom kuhinjom, TV SAT, klima, internet, telefon i terasa.
Sve smeštajne jedinice su opremljene modernim i čistim nameštajem, dok neke od njih imaju i divan pogled na more.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Hotel Delfin svojom lokacijom, daleko od saobraćajnice i bučnih kafića a na korak od, plaže, luna parka i svih dešavanja, se može kategorisati kao hotel za porodice ali i sve ostale koji žele miran odmor.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
1/2 room 45€ 50€ 50€ 45€
1/3 room 50€ 60€ 60€ 50€
1/4 room 55€ 65€ 65€ 55€
1/4 app (4+1) 75€ 85€ 105€ 75€
1/4 std 60€ 70€ 70€ 60€
1/5 suite 70€ 75€ 75€ 70€

Legenda: 1/2 room – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; 1/3 room – Trokrevetna soba – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 room – Četvorokrevetna soba – 2 odraslih, 2 deteta; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 4 odraslih, 1 dete; 1/4 std – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; 1/5 suite – Petokrevetni apartman – 4 odraslih, 1 dete;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć osim kod 5 bed suite gde je cena za dve osobe

*Klima uređaj uključen u cenu

*Deca do 2 godine ne plaćaju doplatu za doručak

*Svaka dodatna osoba u 6 bed sute-u doplaćuje 10 evra bez obzira na godište
*Deca od 2 do 5 godina starosti plaćaju doplatu za doručak u iznosu od 4 evra po danu po osobi.
*Odrasli i deca starija od 5 godina plaćaju doručak 7 evra po danu po osobi

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Krevetac
 • Fen za kosu
 • Plaža

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: svakodnevno
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Delfin Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com