Dina Studios Tasos

from35

Dina Studios Tasos

  • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Dina Studios - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Sef
Bašta
Terasa

Opis Smeštaja - Dina Studios, Skala Potamia

DINA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Dina se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na glavnoj ulici koja prolazi kroz ovo selo, na skoro 90 m od obale I 500 m od centra. Ima jako dobru poziciju, nadomak centra I plaže a opet zaštićena od vreve I buke. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti I do Golden Beach, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia I Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je I etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći I peške, gde vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studiji I apartmani Dina imaju dobru trivago ocenu za smeštaj koji nude. Nalaze se u jednom od najpoznatijih turističkih mesta Skala Potamia u zalivu Golden Beach. Smeštaj je na glavnom putu na dobroj lokaciju, okružen šumom. Sve sobe imaju panoramski pogled na plažu I balkone. Smeštajne jedinice su namenjene za dve I tri osobe u studijima I apartmanima, na prvom, drugom I trecem spratu. Sve jedinice sadrže: klimu, internet, sef, TV satelit I kuhinju sa kompletnim priborom. Bašta je lepo uredjena sa besplatnim ležaljkama, kao I parkingom za goste. U okviru 80m, naćićete restorane, kafiće, prodavnice I piljarnice.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

U ovim studijima mogu uživati porodice I parovi pre svega, ali svako ovde može provesti lepe I udobne trenutke.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 15.05-15.07 16.07-31.07 01.08-31.08 01.09-10.10
1/2 std 1. sprat
Sueprior 1/2 std 2. sprat
1/3 std 2. sprat
1/2 app 1. sprat
1/2 app 3. sprat

Legenda: 1/2 std 1. sprat – Dvokrevetni studio na 1. spratu; Sueprior 1/2 std 2. sprat – Superior dvokrevetni studio na 2. spratu; 1/3 std 2. sprat – Trokrevetni studio na 2. spratu; 1/2 app 1. sprat – Dvokrevetni apartman sa dve sobe na 1. spratu; 1/2 app 3. sprat – Dvokrevetni apartman sa dve spavaće i jednom dnevnom sobom na 3. spratu;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, po danu boravka

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Kuhinja
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Krevetac
  • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 90m
Udaljenost od centra: 500m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:00

Contact Us

Dina Studios Thasos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com