Elefteria Studios Tasos

from35

Elefteria Studios Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2020, Tasos - LETOVANJE 2020, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Elefteria Studios - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Roštilj

Opis Smeštaja - Elefteria Studios, Potos

ELEFTERIA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Elefteria se nalazi u Potosu, nekada ribarskom seocetu koji leži na jugozapadnoj strani ostrva Tasos. Vila je locirana  u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu. Do centra vas deli 400 metara, dok je najbliža plaža udaljena 500 metara.

Od obližnjih gradova, najbliži vam je Pefkari, na svega 1 km od Potosa. Ovde možete posetiti plažu Pefkari koja je odlikovana plavom zastavicom kao i tradicionalne grčke taverne.

Etno selo Teologos, koje je nekada bio politički centar ostrva, udaljeno je od centra Potosa 10 km. U ovom mestu se gotovo svakodnevno organizuju Grčke večeri i jede najbolja jagnjetina ispod sača.

Limenarija je popularna turistička destinacija od 1960-tih, sa dugačkom plažom od 1.2 km i velikim brojem manjih uvala i šljunčanih plaža. Udaljena je 4km od Potosa.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Elefteria u svom sastavu ima trokrevetne i četvorokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, internet, TV, kuhinju i terasu.

Studija su u vlasništvu jedne starije gospođe, koja ih jako lepo održava. Jedinice su skromnog izgleda sa starijim nameštajem i vraćaju u prošlost, podsećajući nas na onu staru Grčku sa jednostavnim smeštajem i finim starijim vlasnicima, koji o svemu vode računa.

U sklopu dvorišta je i parking kao i roštilj za goste vile.

 

PLAŽA:

Plaža u Potosu je peščana i vrlo duga. Voda je čista i fantastična za plivanje i vodene sportove. Na plaži postoji veliki broj kafića čije ležaljke i suncobrane možete koristiti besplatno uz piće ili sladoled.

Do plaže San Antonio deli vas 1300 metara. Plaža je organizovana i široka i savršena za decu zbog vrlo sitnog peska i postepenim ulaskom u vodu. U jednom od mnogobrojnih taverni i restorana možete uživati u ručku ili večeri posmatrajući zalazak sunca.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Studio Elefteria je pogodan za sve kojima je skromnost i čistoća smeštaja dovoljna a želeli bi da prođu jeftinije. Namenjena je svima i porodicama i mladima i seniorima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2020

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/2 std 35 € 40 € 35 €
1/3 std  35 € 45 € 35 €
1/4 std  40 € 53€ 40 €
1/4 app (4+2) 65 € 80 € 65 €

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio, 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio, 2 odraslih, 1 dete; 1/4 std – Četvorokrevetni studio, 2 odraslih, 2 deteta; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman, 4 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Parking
  • Kuhinja
  • Roštilj
  • Bašta
  • Kućni Ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 500m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 2-4 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

40.611049, 24.609435

+381 11 260 4283

info@feragosto.com