En Ethria Studios Tasos

from44

En Ethria Studios Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, En Ethria Studioss - Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Roštilj
Parking

Opis Smeštaja - En Ethria Studioss, Limenarija

EN ETHRIA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

En Etria mezoneti se nalaze u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u zapadnom delu Limenarije, iznad magistrale. To je nov deo Limenarije poznat i kao Beverli Hils, zbog privatnih luksuznih vila. Do centra vam treba oko 800m, dok vas do prve plaže deli oko 250m.Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Enethria se nalazi pri početku Limenarije iz pravca Prinosa, u novom delu ovog naselja.Od centra je udaljen 800m dok ga od prve plaže deli 300m. Sam studio je smešten u mirnom I lepom naselju,okružen drugim vilama I kućama,na blagom uzvišenju.
Studio se sastoji iz dva objekta.U jednom su studiji,a u drugom apartmani namenjeni za pet, do šest osoba.
Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju,kupatilo,WiFi,AC,TV,terasu sa koje se pruža prelep pogled na more I vrh Ipsario.Sobe se čiste svaka 3 dana,kada se menja I posteljina.
Bašta je organizovana sa puno zelenila,cveća,letnjikovcem I roštiljem za samoposluživanje.
U dvorištu studija je I parking za goste.

 

PLAŽA:

Do prve plaže deli vas oko 250 m. To je plaža luksuznih hotela, koja ima sve moguće sadržaje. Plaža je peščana i vrlo dobra. Ovde možete koristiti plažne setove hotela uz kupljeno piće ili raširiti svoj peškir u slobodnom delu. Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Mezoneti će odgovarati porodicama sa decom ali I parovima, seniorima, kojima blizina centra nije od važnosti. A koji žele da uživaju u mirnom I lepom smeštaju, nadomak plaže.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

 Tip Smeštaja 01.06-14.06 15.06-30.06 01.07-19.07 20.07-20.08 21.08-10.09 11.09-30.09
Std 1/2 44€ 44€ 55€ 66€ 50€ 44€
Std 1/4 44€ 55€ 61€ 66€ 50€ 44€
Mez 1/5 66€ 72€ 83€ 94€ 83€ 72€
Mez 1/6 (4+2) 77€ 88€ 105€ 143€ 121€ 110€

Legenda: Std 1/2 – Dvokreveti studio – 2 odraslih; Std 1/4 – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; Mez 1/5 – Petokrevetni mezonet – 4 odraslih, 1 dete; Mez 1/6 (4+2)  – Šestokrevetni mezonet – 4 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Roštilj
 • Fen za kosu
 • Krevetac
 • Bašta
 • Parking

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: PRILAZ
Udaljenost od mora: 250m
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

En Ethria Studios Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com