Euro Park Hotel 2*

from49
2

Euro Park Hotel 2*

 • ASTRIS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Euro Park Hotel 2* - Astris

TV
Klima
Internet
Restoran
Terasa
Bazen

Opis Smeštaja - Euro Park Hotel 2*, Astris

EURO PARK HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Euro park se nalazi u mestu Astris uz magistralu na jugu ostrva Tasos. Od glavog grada i trajekta udaljen je oko 50 km, dok je od luke u Prinosu udaljen oko 30 km. Prvi veći grad je Potos na udaljenosti od svega 4 km i može poslužiti za večernje izlaske i šetnje, kao i za veće kupovine. Sam hotel je smešten u centralnom delu mesta Astris, uz magistralu, što omogućava blizinu marketa i taverni, koje se nalaze u krugu od 50m. Gradska plaža u Astrisu udaljena je oko 80m, mada ćete u krugu od 1000 m. naći i mnoge druge plaže.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Euro park poseduje u svom sastavu jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne hotelske sobe. Iza hotela su bungalovi za tri i četiri osobe. sve sobe opremljene su sa frižiderom, klimom, internetom i takođe poseduje TV, fen i sef. Sobe imaju pogled na bazen, plažu, planine ili baštu.
Sobe su srednje kategorije, pristojne, čiste i redovno se održava higijena. U lobiju hotela su dva kompijutera sa internetom, koji se mogu koristiti uz naplatu na sat vremena, 3 ili 7 dana.
U okviru hotela su bar i restoran. U restoranu se služe klasičan doručak u periodu od 8-10 časova i ručak/večera u periodu od 12-23 časova, kad je gostima volja. Na raspolaganju su za ručak/večeru nekoliko jela izmedju kojih birate. Cene u tabeli su sa doručkom i ručkom, ipak postoji mogućnost uplate samo smeštaja ili smeštja sa jednim obrokom. U restoranu se služi vanpansionska hrana i cene su osrednje i pristupačne, dok se u baru pored sladoleda i raznoraznog pića, može poručiti i fast food hrana.
Iza hotela je bazen srednje veličine sa ležaljkama i parking za goste hotela.

 

PLAŽA:

Sama plaža u Astrisu zadovoljava dnevne potrebe ali se ne ubraja u najlepše plaže ostrva. Sastoji se iz dva dela, manjeg sa barom i većeg dela gde se nalazi taverna. Oba dela Astriske plaže su široka i prostrana, sa sitnim peskom na obali i peščano-kamenitim periodima u vodi. Plaže su organizovane sa ležaljkama i suncobranima bara tj.taverne i njih možete koristiti uz piće. Takođe možete prostreti i svoj peškir i suncobran u okviru plaže. Plaža je pogodna za porodice sa decom i sve one kojima je potrebna plaža sa srednjim intezitetom posećenosti. Bez mnogo buke ali uz zvuke tihe muzike iz obližnjeg bara ili taverne.
Na svega pola kilometra od Astrisa prema Potosu je i plaža Psili Amos, jedna od lepših plaža na ostrvu ali plaža sa velikom gužvom. Pesak je sitan i fin i u vodi i na obali. Plaža je sredje veličine i gledajući sa magistrale leva i desna strana plaže je slobodna, gde možete spustiti svoj peškir i suncobran. Na ovoj plaži su organizovani i vodeni sportovi. U centralnom delu plaže je bar sa rege muzikom i prepoznatljivim delom nekadašnjeg broda, koji je umetnut u bar. Ipak u ovom baru Srbi nisu dobrodošli, što moramo da napomenemo. Plaža je namenjena mladjoj populaciji zbog prevelike gužve, muzike iz obližnjeg bara i dnevnih žurki.

 

PREPORUKA:

Hotel Euro park je pogodan za porodice sa većom i manjom decom, kao i za parove i seniore. Omogućava miran odmor, nadomak plaže uz mogućnost odlaska do Potosa, gde ćete osetiti čari gradske vreve, kada i koliko vi to poželite, te se opet vratiti u svoj mir.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/1 room BB
1/2 room BB
1/3 room BB
1/4 room BB

Legenda: 1/1 room – Jednokrevetna soba – 1 odrasli; 1/2 room – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; 1/3 room – Trokrevetna soba – 2 odraslih 1 dete; 1/4 room – Četvorokrevetna soba – 2 odraslih 2 deteta; BB – Noćenje sa doručkom;

*Cene su izražene po sobi po danu za noćenje sa doručkom.

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Restoran
 • Bar
 • Bašta
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Kuhinja
 • Bazen
 • Krevetac
 • Kućni Ljubimci
 • Roštilj
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 80m
Udaljenost od centra: U CENTRU
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Euro Park Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com