Garden Hotel 2*

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Garden Hotel 2* - Limenarija

TV
Klima
Internet
Bazen
Parking
Bar

Opis Smeštaja - Garden Hotel 2*, Limenarija

GARDEN HOTEL 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Garden se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Lociran je u gornjem delu Limenarije, na magistrali, na 100 m od centra i oko 250 m od gradske plaže. Iako je na glavnoj ulici, omogućava mir i tišinu, a ipak blizinom centra vam je sve na dohvat ruke.

Obližnji grad, Pefkari je udaljen samo 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plažu Pefkari.

U Etno selu Teologos, 14 km od centra Limenarije možete probati prvoklasnu jagnjetinu i uživati u pravim grčkim večerima koji se ovde organizuju gotovo svake večeri.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Garden se nalazi na glavnoj magistrali u centralnom delu Limenarije. Od plaže je udaljen 250m, a od strogog centra 100m. Hotel se nalazi nadomak svih zbivanja, ali dovoljno daleko da vas vreva i buka ne ometaju u odmoru.

Hotel sadrži dvokrevetne,trokrevetne I četvorokrevetne apartmane, smeštene na prvom i drugom spratu. Sve sobe su opremljene kupatilom, frižiderom, klimom, telefonom, WIFI, LCD TV, terasom koja bočno i direktno gleda na more.

Sobe su čiste i elegantne,moderno dizajnirane. Svaka soba poseduje i kompjuter koji se doplaćuje dok je WIFI besplatan.
Hotel poseduje svoj parking, prelepu baštu kako mu ime i govori. U sklopu hotela je i restoran, kao i bazen besplatan za goste hotela.

 

PLAŽA:

Plaža Limenarije je na obali uglavnom šljunkovita, na nekim mestima je peščana na ulasku u more. Na ovoj plaži nema velike gužve zbog njene veličine i prostranosti. Čine je istočna i zapadna strana. Istočna strana pripada centru i poznata je i kao gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja od zapadne i organizovana je plažnim setovima obližnjih kafića.

U jednom delu je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela, dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom.

Zapadni deo plaže proteže se skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Ovaj deo plaže je lepši i prijatniji za decu.

U podnožju Palatakija, u istočnom delu Limenarije, nalazi se Metallia plaža. Zbog ploča koje se nalaze u vodi, ova plaža nije pogodna za decu i neplivače. Ali njeno okruženje je savršeno za beg od gužve.

 

PREPORUKA:

Smešten nadomak centra zadovoljiće čula raznih klijenata.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Terasa
 • Bazen
 • Fen za kosu
 • Restoran
 • Sef
 • Bar
 • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 250m
Udaljenost od centra: 100m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Garden Hotel Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com