Giannikis Studios Tasos

from60

Giannikis Studios Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Giannikis Studios - Limenarija

TV
Klima
Internet
Parking
Bazen
Plaža

Opis Smeštaja - Giannikis Studios, Limenarija

GIANNIKIS STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Janikis se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Lociran je u zapadnom delu Limenarije, ispod magistrale, na samoj plaži 1500 m od centra. Nalazi se ispod magistrale i nudi savršen odmor i tišinu. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Giannikis se nalazi na samom ulazu u Limenariju,kada dolazite iz pravca Prinosa.Smešten je na obali uz samu plažu Stelakis.Do centra Limenarije možete doći putem uz obalu ili gornjom magistralom.U oba slučaja ima oko 1500m do centra
Studio nudi dvokrevetne I trokrevetne sobe,kao i apartmane za 4,5 osoba smeštenih na visokom prizemlju ili spratu.Sve smestajne jedinice imaju kuhinju,kupatilo,AC,TV,sef,WIFI I pogled na more.
Ispred studija je lepo uredjeno dvorište sa palmama I zelenilom,sa sadržajima za decu I barom.Bar izlazi na plažu koja je organizovana sa ležaljkama I suncobranima,ali nije od nekog kvaliteta.Plaža je mahom šljunkovita.

 

PLAŽA:

Plaža na kojoj se nalazi studio je mešovita plaža, delom peščana, delom šljunkovita. Ovde postoji bar istog studia, koji nudi okrepljenje, dok su za goste studia ležaljke i suncobrani besplatni. Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Ovaj smeštaj je namenjen svima koji žele da budu izdvojeni iz grada I smešteni na plaži,ali da vam grad bude u blizini,na par minuta voznje ili 15 min šetnje.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-12.06 13.06-11.09 12.09-30.09
1/2 std 60€ 75€ 60€
1/3 std 65€ 80€ 65€
1/4 app 90€ 120€ 90€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 3 odraslih; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu boravka

*Klima uređaj uračunat u cenu

*Doplata za sef u sobi je 2 evra dnevno.
*Doplata za polupansion je 10 evra po osobi po danu.
*Doplata za doručak je 5 evra po posobi po danu.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Parking
 • Roštilj
 • Krevetac
 • Sef
 • Restoran
 • Plaža
 • Bazen
 • Fen za kosu
 • Bar

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 1,5km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Giannikis Studios

+381 11 260 4283

info@feragosto.com