Keramidi Vila Tasos

from40

Keramidi Vila Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Keramidi - Limenarija

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Vila Keramidi, Limenarija

VILA KERAMIDI – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Keramidi se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Ova vila je izmeštena iz centra od koga je udaljena oko 800 m, dok vam do prve gradske plaže treba oko 1000m. Smeštena je u mirnom delu grada na putu ka selu Kastro. Nudi savršen odmor I mir. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Keramidi nudi prostrane apartmane od 50m², koji će vam pružiti komfor i lagodnost, sopstvenog doma. Nalaze se nešto dalje od plaže i centra, 700-900 m udaljnosti, ali u krugu od 200m ima prodavnica za svakodnevno snabdevanje. Apartmani se sastoje iz spavaće sobe u kojoj je bračni krevet, dok je druga dnevna soba, opremljena kuhinjom i trpezarijom, kao i osnovnim sadržajima:klima, tv, internet. Svaki apartman ima po dve terase, sa svake strane po jednu veliku terasu. vila poseduje dvorište sa parkingom i roštiljem za goste.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Za sve bio dobar izbor. Pogodna oni koji vole da prošetaju do centra a das u smešteni u komforu I mirnom okruženju, vila Keramida bi bila dobar izbor. Pogodna je za porodice I veća društva.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.08 01.09-30.09
1/5 app 40€ 55€ 70€ 40€

Legenda: 1/5 app – Petokrevetni apartman – 3 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu boravka

*Klima uređaj uračunat u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Parking
 • Roštilj
 • Fen za kosu
 • Kućni Ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 1km
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 4 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Keramidi Vila Tasos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com