Hellios Studios Tasos

from35

Hellios Studios Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Hellios Studios
- Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Bazen
Plaža

Opis Smeštaja - Hellios Studios, Limenarija

HELLIOS STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Helios se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Lociran je u gornjem delu Limenarije, na magistrali, na 400 m od centra i oko 250 m od gradske plaže. I ako je na glavnoj ulici, omogućava mir i tišinu, a ipak nije mnogo udaljen od centra. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Helios smešten je nadomak centra i plaže uz glavnu ulicu. U svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, opremljene klasičnim drvenim nameštajem i locirane u prizemlju i suterenu. Na spratu je apartman za četiri osobe. Sve smeštajne jedinice su pristojnog kvaliteta i sadrže internet, klimu, tv i kuhinju.Ispred studija je parking za goste, dok je iza bašta, ne mnogo velika, sa roštiljem.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Helios je idealan za one koji žele da su smešteni blizu svih dešavanja, kojima komfor i luksuz nisu od velikog značaja.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

 Tip Smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
Std 1/2 35€ 40€ 35€
Std 1/3 40€ 45€ 40€
Std 1/4 50€ 55€ 50€
App  1/4 45€ 50€ 45€

Legenda: Std 1/2 – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; Std 1/3 – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; Std 1/4 – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; Std 1/4 – Četvorokrevetni apatman – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 evra po danu.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Fen za kosu
 • Krevetac
 • Bar
 • Bašta
 • Bazen
 • Kućni Ljubimci
 • Prilagođen Invalidima
 • Plaža
 • Restoran
 • Sef
 • Igralište za decu

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 200m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 2 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Hellios Studios Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com