Natasha Hotel Vila 3* Tasos

3

Natasha Hotel Vila 3* Tasos

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Hotel Vila Natasha 3* - Limenas

TV
Klima
Internet
Terasa
Bar
Bazen

Opis Smeštaja - Hotel Vila Natasha 3*, Limenas

HOTEL VILA NATASHA 3* – LOKACIJA I OKOLINA:

Nalazi se na 250m od Glifonery plaze, 8km od Limenasa,u delu koje se zove Pahis, nedaleko od mesta Skala Rahoni.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel ima recepciju sa sefovima, restoran, bar, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), mali bazen i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, krevetac (na upit, bez doplate), TV, mali frižider i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj ili kreveti na sprat). Ishrana: doručak-kontinentalni, večera-izbor dva jela iz jelovnika. Korišćenje klima uređaja i sefa nije uključeno u cenu.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bar
  • Bazen

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 250m
Udaljenost od centra: 8km od Limenasa
Održavanje: DA
Prijava/Odjava: 14:00 / 09:00

Contact Us

Hotel Vila Natasha

+381 11 260 4283

info@feragosto.com