Irida Vila Tasos

from39

Irida Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2020, Tasos - LETOVANJE 2020, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Irida - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Restoran

Opis Smeštaja - Vila Irida, Potos

VILA IRIDA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Irida se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je na glavnoj magistrali Potosa, nadomak centra. Do centra vas deli 80 m, dok je najbliža plaža udaljena svega 100 m. Glavni ulaz vile je sakriven od glavne ulice, te je tako zaštićen od buke. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Irida se nalazi u Potosu, na samo 200m od gradske plaže u mirnom i prijatnom okruženju. Kompleks sadrži 8 luksuznih studija za 2-3 osobe. Nameštaj u svim sobama je kvalitetan, a same sobe su luksuzno uređene i prilagođene gostima. Svaka soba sadrži: TV, besplatan internet, klimu, fen za kosu, opremljenu čajnu kuhinju i prostranu terasu. Čišćenje soba se obavlja svakodnevno, a peškiri i posteljina se menjaju na svaka 3 dana. Ukoliko ste došli kolima, na raspolaganju će vam biti privatan parking.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 80 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 600 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Irida će zadovoljiti i najstrožije kriterijume. Ispuniće i želje onih klijenata koji očekuju mnogo i to svojom lokacijom, okolinom, sadržajima i kvalitetom i dizajnom soba.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2020

Tip smeštaja 01.05-10.06 11.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.08 01.09-20.09 21.09-30.09
1/2 std 39€ 56€ 78€ 89€ 62€ 45€
1/3 std 45€ 62€ 78€ 95€ 67€ 45€
1/3+1 std 45€ 67€ 84€ 100€ 73€ 56€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/3+1 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Sef
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Krevetac
 • Fen za kosu
 • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 100m
Udaljenost od centra: 80m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Villa Irida Potos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com