Irini Apartmani Tasos

from30

Irini Apartmani Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Irini Apartmani - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Restoran
Roštilj

Opis Smeštaja - Irini Apartmani, Potos

IRINI APARTMANI – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Irini se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu. Do centra vas deli 800 m, dok je najbliža plaža udaljena 1km. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Iako je vila Irini udaljena od centra i prve plaže, sama po sebi ima dosta sadržaja, koji čine jedan dan aktivnim i zanimljivim. U samom dvorištu vile je manji restoran koji nudi finu Grčku, tradicionalnu hranu, ovde možete uživati i tokom dana i kafi ili nekim drugim osvežavajućim napicima. U dvorištu vile su takođe sadržaji namenjeni deci, poput klackalica, ljuljaški i drugih zanimacija. I odrasli će se lepo zabaviti na terenima za košarku, tenis ili stoni tenis.
Sama vila sadrži dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i apartmane za više osoba. Svaka od njih uključuje i klimu, TV, internet i kuhinju sa svim potrebnim priborom. Na terasama su garniture za sedenje, kojih takođe ima i u dvorištu. U okviru dvorišta je i parking za goste ali i roštilj ukoliko poželite da napravite sami svoj obrok.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 1000 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.

Do plaže San Antonio deli vas 1300 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Vila Irini će poslužiti kao odličan smeštaj, ukoliko vam nije bitna lokacija i blizina plaža i centra. Za sve one koji vile malo aktivniji odmor, što podrazumeva obilazak ostrva i raznih, mnogobrojnih plaža, ova vila će poslužiti kao savršen stacionar.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
1/2 std
1/3 std
1/5 app
1/2 std ND
1/3 std ND
1/5 app  €
1/2 std PP
1/3 std PP
1/5 app PP

Legenda: 1/2 app – Dvokrevetni studio; 1/3 std – Trokrevetni studio; 1/5 app – Petokrevetni apartman; ND – Noćenje sa doručkom; PP – Polupansion

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Roštilj
 • Bar
 • Bašta
 • Restoran
 • Igralište za decu

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 1km
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.612318, 24.618129

+381 11 260 4283

info@feragosto.com