Kostas Beach Studios Tasos

from45

Kostas Beach Studios Tasos

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Kostas Beach Studios - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Plaža

Opis Smeštaja - Kostas Beach Studios, Skala Potamia

KOSTAS BEACH STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Kostas se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na samoj plaži, dok je od centra deli 100-nak metara. Iako je okružena tavernama ovaj deo plaže je dosta miran, pa vam može omogućiti odmor I mir. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti I do Golden Beach, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia I Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je I etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći I peške, gde vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Kostas je privatna kuća sa jako lepo uredjenim sobama, lociranim u prizemlju I na prvom spratu. Nudi studije koji primaju od dve do pet osoba I apartmani za četiri I pet osoba. Sve smeštajne jedinice su kompletno opremljene sa kuhinjom, klimom, Tv, internet, terasa I kupatilo. U bašti punoj cveća ima I roštilj za goste, dok je sa prednje strane kuće parking, kao I zeleni proctor, na kome je moguće da se igraju deca.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Ova vila idealna je za parove, senior I naravno porodice sa decom, koji žele das u na samoj plaži locirani uz centar a opet sa mirnim noćima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/2 std 45€ 65€ 45€
1/3 std 45€ 65€ 45€
1/5 app 55€ 85€ 55€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/5 app – Petokrevetni apartman – 3 odraslih 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, po danu boravka

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Kuhinja
 • Roštilj
 • Sef
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Plaža

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 150m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.711883, 24.758287

+381 11 260 4283

info@feragosto.com