Makedonia Hotel 3*

from70
3

Makedonia Hotel 3*

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2020, Tasos - LETOVANJE 2020, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Makedonia Hotel 3* - Potos

TV
Klima
Terasa
Internet
Plaža
Parking

Opis Smeštaja - Makedonia Hotel 3*, Potos

MAKEDONIA HOTEL 3* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Makedonia se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, bliže plaži San Antonio. Do centra vas deli 300 m, dok je najbliža plaža udaljena svega 300 m. S obzirom da je Potos življe mesto, ovaj hotel će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. I ako je ušuškana I sakrivena od glavne magistrale, zapravo vam je sve na dohvat ruke, bez kola Ili sa kolima, potpuno ste u centru desavanja. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Kompleks hotela izgrađen je u Potosu na 4.5 hektara I nalazi se na 200m od mora. Hotel vam nudi velike apartmane sa mnogim pogodnostima, a nudi vam I širok spektar usluga I objekata. Položaj hotela je vaoma povoljan, jer se nalazi u blizini centra, ali daleko od buke. Na raspolaganju su vam 26 apartmana od kojih je svaki površine 30m2. Apartmani se sastoje od dnevno spavaće sobe sa kuhinjskim delom u kojima se nalazi sofa na razvlačenje i trpezarijski sto, u spavaćoj sobi se nalaze dva standardna ležaja.Svi apartmani imaju: telefon, frižider I klima uređaj. Na raspolaganju vam je I recepcija dostupna 24h. Čišćenje soba se vrši svakodnevno, a peškiri I posteljina se menjaju na svaka 3 dana. Svim gostima hotela na raspolaganju je bazen, otvoreni bar, iznajmljivanje automobila kao I svi ostali sadržaji koje hotel nudi. Za sve goste hotela je obezbeđen parking.

 

PLAŽA:

Do plaže San Antonio deli vas 350 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
U centru možete posetiti i gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 600 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Hotel Makedonija će svojim sadržajima i lokacijom odgovarati svima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2020

Tip smeštaja 07.06. 17.06. 27.06. 07.07 17.07 27.07 06.08. 16.08 26.08 05.09 15.09.
1/3+1 app 70€ 119€ 159€ 179€ 209€ 209€ 209€ 179€ 129€ 109€ 90€

Legenda: 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – jedan dupli krevet i jedan kauč na razvlačenje; 

*Cene su izražene po apartmanu po danu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Roštilj
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Pranje i peglanje veša
 • Bašta
 • Parking
 • Plaža
 • Prilagođen Invalidima
 • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #51
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 300m
Udaljenost od centra: 300m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 10:00

Contact Us

Lysistrata Bungalows

+381 11 260 4283

info@feragosto.com