Navsika 2 Studios Tasos

from35

Navsika 2 Studios Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Navsika 2 Studios - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Navsika 2 Studios, Potos

NAVSIKA 2 STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Navsika 2 se nalazi na blagom jugoistoku ostrva Tasos, u mestu Potos. Glavni grad i luka Limenas je udaljen 45km od Potosa. Vila je locirana je u vrlo mirnom delu, na putu ka Teologosu, ušuškana i sakrivena od magistrale. Do centra vas deli 400 metara, dok je najbliža plaža udaljena oko 500 metara.

Vila Navsika 2 će vam svojom lokacijom dati potreban mir, bez obzira što je Potos življe mesto. Sve će vam biti na dohvat ruke, bilo da ste sa kolima ili bez kola.

Limenarija je udaljena 4km od Potosa i drugi je po veličini grad na Tasosu. Ovde možete uživati u dugim letnjim šetnjama pored mora kao i uzbudljivom noćnom životu.

Mali gradić Pefkari je na svega 1 km od centra Potosa. Ovde možete posetiti čuvenu Pefkari plažu koja nosi plavu zastavicu već dug niz godina, kao i tradicionalne taverne.

Izuzetno interesantno Etno selo Teologos, se nalazi 10km centra Potosa. Ovo selo posetiocima nudi priliku da probaju najbolju jagnjetinu ispod sača. Ovde se takođe svakodnevno organizuju prave Grčke večeri.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Navsika 2 pogodan za 4 osobe nalazi se na 500m od mora.

Opremljen je sa: klimom, potpuno opremljenom kuhinjom, Wi-Fi, TV. Svim gostima na raspolaganju je i dvorište puno zelenila u koje ćete uživati.

Takođe, za sve goste je obezbeđen parking.

 

PLAŽA:

Gradska plaža Potosa je udaljena oko 500m od vile Navsika. Plaža je nešto manja i uža od plaže San Antonio ali ništa manje lepa. Ona je pogodnija za mlađe posetioce i one koji žele da budu u centru dešavanja. Veći deo plaže je suncobranima i ležaljkama kafića i taverni. Retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir, tako da je izbor dosta ograničen, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru na plaži.

Od plaže San Antonio deli vas 1000 m. Ovu plažu odlikuje sitan pesak u vodi i na obali i posebno je pogodna onima koji vole sportove na plaži kao i porodicama sa decom.

Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje možete dobiti besplatno ukoliko konzumirate piće u nekoj od taverni ili barova.

Na ovoj plaži takođe možete postaviti svoj peškir.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Studio Navsika 2 je smešten u mirnom delu Potosa i zbog svoje lokacije i kvaliteta soba odgovaraće, porodicama, licima sa invaliditetom kao i svima drugima, koji žele lep smeštaj nadomak centra.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-10.07 11.07-25.07 26.07-25.08 26.08-06.09 07.09-30.09
1/3 app
1/4 app

Legenda: 1/3 app – Trokrevetni apartman; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Parking
  • Kuhinja
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Roštilj

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: PRILAZ
Udaljenost od mora: 600m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 2-4 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:00

Contact Us

40.610911, 24.609733

+381 11 260 4283

info@feragosto.com