Olimpion Hotel 3*

from40
3

Olimpion Hotel 3*

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Olimpion Hotel 3* - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Restoran

Opis Smeštaja - Hotel Olimpion 3*, Potos

OLIMPION HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Olimpion se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u strogom centru Potosa, blizu gradske plaže. Hotel Olimpion će vam pružiti uslugu najviših standarda u srcu Potosa. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Olimpion je smešten u Postosu, na samo 70m od mora. Hotel je renoviran 2006. godine. Nudi vam jednostavan pristup moru, ugodan smeštaj kao i sve ostale pogodnosti koje nudi Potos, jer se hotel nalazi u samom centru. Hotel ima ukupno 54 soba, a u ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokreventni apartmani (dnevni boravak i spavaća soba). Ovde ćete imati sve pogodnosti boravka u hotelu, uz ljubazno i uslužno osoblje. Sve sobe imaju SAT TV, telefon, mini bar, sef, fen, kupatilo i terasu. Hotel se nalazi pored javnog parkinga.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 100 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 600 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Hotel Olimpion je dobar hotel sa nižim cenam u samom centru.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 01.06-15.06 16.06-10.07 11.07-20.07 21.07-31.08 01.09-15.09 16.09-30.09
1/2 Room ND 40€ 50€ 70€ 80€ 50€ 40€
1/2 Room ND 60€ 65€ 80€ 90€ 65€ 60€
1/4 Family Room ND 70€ 80€ 90€ 105€ 80€ 70€

Legenda: 1/2 room – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; 1/3 room – Trokrevetna soba – 3 odraslih; 1/4 Family room – Četvorokrevetna soba – 4 doraslih; ND – Noćenje sa doručkom

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć na bazi noćenja sa doručkom

*Klima uređaj uračunat u cenu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Parking
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Sef
  • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: PRILAZ
Udaljenost od mora: 70m
Udaljenost od centra: U CENTRU
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Olimpion Hotel Potos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com