Ostria Hotel

from30

Ostria Hotel

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Ostria Hotel - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Terasa

Opis Smeštaja - Ostria Hotel , Skala Potamia

OSTRIA HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Ostria hotel se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na svega 50 m od plaže i 100 m od strogog centra. U njenoj okolini su pekara, prodavnica, fast food, taverne, zabava za decu i još mnogo toga što nudi centar sela. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti do mesta Golden Beach, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je i etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći peške, od koga vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Ostria ima zavidan položaj u ovom mestu. Nalazi se u drugom redu hotela od obale-plaže, što omogućava zaštićenost od buke i gužve a opet je sve na dohvat ruke. Sa jedne strane izlazi na plažu od koje je udaljena 50-tak metara, dok sa druge strane izlazi na ulicu koja vas vodi u dužini od 100-nak metara do strogog centra.
Hotel nudi dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane, smeštene na prizemlju, prvom i drugom spratu. sobe na spratu imaju divan pogled na more ili planine u zavisnosti na koju su stranu okrenute, dok sobe u prizemlju nemaju terase već tremove sa garniturom za sedenje ispod vinove loze. Sve smeštajne jedinice su standardne turističke, čiste i dovoljno prostrane. U svakoj sobi ima kuhinja sa frižiderom, TV, klima i internet.
Dvorište je malo ali lepo uređeno sa jednom garniturom za sedenje i roštiljem. Vila poseduje svoj parking.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Pogodna za porodice, seniore, parove, za sve koji vole da su blizu dešavanja a zaštićeni od buke koju nosi sa sobom život u centru.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-10.06 11.06-30.06 01.07-10.07 11.07-24.07 25.07-25.08 06.08-30.09
1/2+1 std
1/4 app

 Legenda: 1/2+1 std – Dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, po danu boravka

*Doručak 3€ po osobi
*Ručak 9€ po osobi

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Krevetac
 • Parking
 • Kućni Ljubimci
 • Roštilj

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: 100m
Održavanje: svakodnevno
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Hotel Ostria Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com