Pefkari Albatros Studios 3*

from40
3

Pefkari Albatros Studios 3*

 • PEFKARI, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Pefkari Albatros Studios 3* - Pefkari

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Plaža

Opis Smeštaja - Pefkari Albatros Studios 3*, Pefkari

PEFKARI ALBATROS STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Pefkari Albatros se nalazi na jugozapadnom-delu ostrva Tasos u malom mestu Pefkari,između Potosa i Limenarije. Sam studio je smešten na ulazu u Pefkari, što ga lokacijski izdvaja po kvalitetu od drugih. Od glavnog grada i luke udaljen je oko 45 km. Pefkari je malo ali neobično i vrlo simpatično mesto. Celom svojom dužinom je plaža, na kojoj su smeštene tavernice i hoteli. Pefkari se nalazi na svega 1 km.od centra Potosa, dok ga od Limenarije deli 3km.glavne magistrale. Više o mestu Pefkari možete naći u rubrici ”Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Pefkari Albatros se nalazi na samoj plaži Pefkari i to u najboljem delu ovog malog zaliva. Trospratna vila svoje studije nudi na prvom spratu sa pogledom na more ili na planinu. Studija su dvokrevetna ali se može dodati pomoćni ležaj za dete. Oni studiji koji su okrenuti ka planini su nešto veći nego studija koja imaju pogled na more. Manja studija se kreću oko 15.16 m².
Studija su renovirana, prijatno i skladno uredjena, sa modernim i veselim tonovima. Kuhinje su opremljene potrebnim inventarom, frižiderom i mikrotalasnom. Ovde se vodilo računa o svakom detalju. Kreveti su bračni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta za dete.
Pogled na more je nezamisliv, koji se pruža sa terasa studija. Svi studiji sadrže klimu i sef uključene u cenu, TV, kuhinju i fen
Ispred vile je parking, koga ima dovoljno. U okviru vile je i dečja igraonica, gde možete ostaviti svoje dete, dok vi uživate u suncu i moru. Na plaži su bespltne ležaljke i suncobrani vile Pefkari.

 

PLAŽA:

Plaža u Pefkariju nosi obeležje plave zastavice, koja se dobija za uredjenost i čistoću kako vode, tako i obale. Plaža je peščana i lepo uređena, dok je ulaz u vodu kombinacija peska, sitnog šljunka ali i kamenih ploča, koje znaju biti vrlo nezgodne. Ova plaža je najpopularnija kod ronioca, zbog čistoće i prozirnosti vode. Dok sa druge strane nije idealna za porodice sa decom i starije osobe. Prisutnost ježeva, takođe može praviti neprijatan osećaj. Na sreću plaža ispred ove vile je prilično urbana i blaga. Ipak sa pravom nosi plavu zastavicu, jer je voda ovde toliko čista i prozirna, da se mogu prebrojati ribice u vodi.

 

PREPORUKA:

Hotel Akti i Pefkari namenjeni su onima koji žele da borave u pravoj maloj intimnoj atmosferi, koju čini 10-tak hotela na plaži. Ovde se može osetiti pravi duh stare Grčke, koji polako iščezava, talasom modernizma. Ipak Potos gradić koji je pun svakojakog sadržaja, je na svega 10-tak minuta hoda od Pefkarija, šo može predstavljati malu lepu šetnju do svih dešavanja. A kad vam ta galama i živopis dosade, opet možete pobeći u svoj mali skriveni svet, zvani Pefkari.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-31.05 01.06-20.06 21.06-30.06 01.07-25.07 26.07-25.08 26.08-10.09 11.09-30.09
1/2 std pogled more 50€ 55€ 60€ 65€ 80€ 65€ 55€
1/2+1 std pogled more 55€ 60€ 65€ 70€ 85€ 70€ 60€
1/2 std pogled ulica 40€ 45€ 50€ 55€ 70€ 55€ 45€
1/2+1 std pogled ulica 45€ 50€ 55€ 60€ 75€ 60€ 50€

Legenda: 1/2 std pogled more – Dvokrevetni studio sa pogledom na more – 2 odraslih; 1/2 std pogled ulica – Dvokrevetni studio sa pogledom na ulicu – 2 odraslih; 1/2+1 std pogled more – Dvokrevetni studio sa pogledom na more – 2 odraslih, 1 dete; 1/2+1 std pogled ulica –  Dvokrevetni studio sa pogledom na ulicu – 2 odraslih, 1 dete;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

*Korišćenje opreme u objektu je bazirano na principu samoposluživanja.
*Deci do 2 godine starosti se ne naplaćuje smeštaj u dvokrevetnom studiju.
*Krevetac za bebe se ne naplaćuje.
*Boravak dece od 3 do 10 godina se ne naplaćuje ukoliko dete deli krevet sa roditeljima/odraslim osobama u dvokrevetnom studiju.

*U studiju 2+1 može biti smešteno jedno dete do 10 godina na pomoćnom krevetu i doplata iznosi 5 evra za jednu noć.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Sef
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Krevetac
 • Fen za kosu
 • Bar
 • Kućni Ljubimci
 • Plaža

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 1km od Potosa
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Pefkari Albatros Studios

+381 11 260 4283

info@feragosto.com