Roxani Apartments Tasos

from40

Roxani Apartments Tasos

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Roxani Apartments - Limenas

TV
Klima
Internet
Bašta
Terasa

Opis Smeštaja - Roxani Apartments, Limenas

ROXANI APARTMENTS – LOKACIJA I OKOLINA:

Roxani vila se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1500 m od centra. Od plaže je udaljena oko 200 m. U Limenasu postoje arheološka nalazišta i antički teatar, koje ne bi rebalo propustiti. Pored mnogobrojnih plaža i zaliva u okolini Limenasa, možete posetiti i etno sela kao što su: Panagia i Potamia, crkve i manastire, muzeje. Roxani je vila koja je smeštena u drugom delu linije od keja, prema izlazu iz grada. Ceo tak kraj, i sve smeštajne jedinice u ovom delu pa i Roxani vila, nude izuzetan mir i odmor, koji vam ne može ponuditi veći deo Limenasa. Šetnjom od 15-tak minuta dolazite i do centra grada.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Roxani vila se nalazi u širem centru Limenasa u drugom redu vila u odnosu na put koji vodi uz obalu. Ovaj deo Limenasa je poznat po lepim i luksuznim vilama. Ova vila se nalazi u mirnom delu, okružena prirodom i cvećem, omogućavajući gostima da se opuste i uživaju u magiji prirode, a da opet ne budu daleko od centra. Vila je prilično nova i raspolaže trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima, smeštenim na prvom spratu i u prizemlju. Nameštaj je nov i lep. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinju, klimu, TV, fen, peglu.
Vila ima lepu baštu pogodnu za dečju igru, jer je zaštićena od ulice. Ne poseduje svoj parking ali ima dosta parking mesta ispred vile na ulici. WIFI je dostupan u holu vile.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Roxani vila namenjena je porodicama sa decom kao i svima onima, kojima blizina centra nije značajna, kojima ova vila može poslužiti kao početna tačka za obilazak ostrva.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-20.08 20.08-30.08 01.09-30.09
1/2 app 40€ 50€ 60€ 50€ 40€
1/3 app 50€ 60€ 70€ 60€ 50€
1/4 app 60€ 70€ 80€ 70€ 60€

Legenda: 1/2 app – Dvokrevetni apartman; 1/3 app – Trokrevetni apartman; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman;

*Cene su izražene po sobi po danu

*Klima uređaj uračunat u cenu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Sef
  • Kuhinja

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 200m
Udaljenost od centra: 1.5km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Roxani Apartments Tasos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com