Rumbas Studios Tasos

from30

Rumbas Studios Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Rumbas Studios - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

Opis Smeštaja - Rumbas Studios, Potos

RUMBAS STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Rumbas se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Smešten je u strogom centru Potosa, na samo 50m od plaže, a u krugu od 100m možete naći supermarket, pekaru i prodavnice. S obzirom da je smeštena iznad centra, na koji izlazi terasa, može se osetiti vreva i duh Potosa. Ipak zaštićena je od zvukova obale, iz tamošnjih barova.Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Rumbas je lociran u strogom centru Potosa. U vlasništvu je naše zemljakinje, koja jako dobro zna šta je potrebno srpskim turistima na odmoru. Studio se nalazi na prvom spratu I sastoji se iz dve prostorije odvojene zidnim lukom i zavesicom. U jednoj prostoriji je bračni krevet dok je su drugoj prostoriji sofe. Studio je namenjen za 3 do 4 osobe. Studio je skromnog izgleda i ne nudi luksuz, ali nudi odličnu lokaciju. Studio se čisti na 4-5 dana kada se menjaju i posteljina i peškiri. Ispod studia je restoran gde ukoliko želite možete da uplatite obroke. Studio ima terasu koja gleda na dvorište, pa je bez obzira na lokaciju zaštićen od buke. Ne poseduje svoj parking, ali na nekoliko metara od vile je javni parking.
Vlasnica apartmana je ujedno i vlasnica bara na plaži Aliki, pa će vas rado ugostiti na pravoj srpskoj kafi.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 50 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 700 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Apartman je pogodan za porodice sa decom I veća društva. Za sve one koji vole da su u strogom centru sa svim prednostima I Manama koje centar nosi. Ovde ćete imati potpuno svoju intimu ali nećete imati privatan parking, pa ćete morati koristiti javni parking.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-01.06 02.06-02.09 03.09-30.09
1/4 app 30€ 35€ 30€

Legenda: 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: U STROGOM CENTRU
Održavanje: na 4 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 11:00

Contact Us

40.609729, 24.606197

+381 11 260 4283

info@feragosto.com