Memories Studios Tasos

from40

Memories Studios Tasos

  • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Studios Memories - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Terasa

Opis Smeštaja - Studios Memories, Skala Potamia

STUDIOS MEMORIES – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Memories se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na glavnoj magistrali koja prolazi kroz mesto. Od plaže je udaljena oko 250m i isto toliko od centra sela. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti i do Golden Beach-a, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je i etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći peške, od koga vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Sama vila smeštena je uz glavni put ali uvučena u dvorište. U njenoj okolini naćićete sve što nudi ovo selo, od pekare, prodavnice, mesare, banke, pumpe do restorana i brze hrane. Vila ima veliko i prostrano dvorište, pogodno da se vaša deca bezbedno igraju.
Vila poseduje komforne dvokrevetne i trokrevetne studije i apartmane za 4-5 osoba, od kojih svaki sadrži opremljenu kuhinju sa frižiderom, terasu, TV i klimu. Sve sobe su modernog dizajna, lepe, udobne i redovno se čiste.
U dvorištu možete praviti i roštilj, dok se vaša deca igraju u prostranom i bezbednom dvorištu.
Vila poseduje i parking.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Vila je namenjenja svima koji su u potrazi za mirom i spokojstvom, kako seniorma i porodicama, tako i parovima. Ukoliko volite kombinaciju blizine mora i veličanstvenog pogleda na planine i prirodu, onda je Memories pametan izbor.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
2-3 std
4-5 spp

Legenda: 2-3 std – Studio za 2-3 osobe; 4-5 app – Apartman za 4-5 osoba;

*Cene su izražene po studiju po danu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Bašta
  • Parking
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Kuhinja
  • Roštilj

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 250m
Udaljenost od centra: 250m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Villa Memories Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com