Victoria Vila Tasos

from30

Victoria Vila Tasos

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Victoria - Limenas

TV
Klima
Internet
Terasa
Bašta
Parking

Opis Smeštaja - Vila Victoria, Limenas

VILA VICTORIA – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Victoria se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 300 m od centra. Od gradske plaže je udaljena oko 550m. U Limenasu postoje arheološka nalazišta i antički teatar, koje ne bi trebalo propustiti. Pored mnogobrojnih plaža i zaliva u okolini Limenasa, možete posetiti i etno sela kao što su: Panagia i Potamia, crkve i manastire, muzeje. Kada je u pitanju hotel Victoria, za njega vam auto uopšte nije potreban. Iskrcavate se u glavnoj luci, nadomak hotela, koji je smešten u centru, sa mogućnošću da svojim nogama obiđete veći deo Limenasa.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Victoria se nalazi u širem centru, na svega 300 m od strogog centra i na oko600.700 m od gradske plaže. Ima jako dobru poziciju. U komšiluku su marketi i drugi hoteli, renta bike dalje idu tavernice. Ulica u kojoj je hotel smešten nije mnogo prometna pa će vam omogućiti potreban mir i tišinu. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim sobama i četvorokrevetnim apartmanima, smeštenim u prizemlju, prvom i drugom spratu. Svaka od njih sadrži TV, klimu i frižider. Sobe se čiste svakodnevno, dok se peškiri i posteljina menjaju na svaka 3 dana.
Hotel ima jako malu bašticu, zanemarljivu, ipak je to tipičan gradski hotel. Parking je obezbeđen za goste hotela.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Hotel Victoria je pogodan za one koji žele da budu smešteni u centru, nadomak svih dešavanja, zaštićeni od velike buke. Hotel će im omogućiti čiste i pristojne sobe, kao i parking u centru grada, koji predstavlja ne tako čestu sliku.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Parking
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Kuhinja
  • Bašta

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 550m
Udaljenost od centra: 300m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.777038,24.707057

+381 11 260 4283

info@feragosto.com