Athina Vila Tasos

from35

Athina Vila Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Athina - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Ljubimci
Terasa

Opis Smeštaja - Vila Athina, Potos

VILA ATHINA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Atina se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu. Do centra vas deli 350 m, dok je najbliža plaža udaljena 400 m. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. I ako je ušuškana I sakrivena od glavne magistrale, zapravo vam je sve na dohvat ruke, bez kola Ili sa kolima, potpuno ste u centru desavanja. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

VILA Atina se nalazi u širem centru Potosa u mirnijem kraju, nadomak svih dešavanja. Ima dobru poziciju i lokaciju, nudeći vam odmor i mir a aopet i blizak kontakt sa centrom. Vila poseduje 5 apartmana smeštenih u pizemlju i na prvom spratu. Namenjeni su za 3-4 osobe. Nameštaj je klasičan drveni, bez ikakvog luksuza ali standardan turistički. Sve sobe sadrže internet, klimu, TV, terasu i kuhinju. Ispred vile je dvorište sa garniturama za sedenje, kao i parking za goste vile. Dok je sa zadnje strane vile mala plantaža maslina.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 500 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.

Do plaže San Antonio deli vas 800 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Vila je najviše namenjena onima koji žele biti smešteni u centru, a proći jeftinije. Vila je sasvim solidna i lepa da zadovolji većinu klijenata.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-10.07 11.07-20.07 21.07-25.08 26.08-31.08 01.09-30.09
1/3 std 35€ 40€ 55€ 60€ 45€ 35€
1/4 std 35€ 40€ 55€ 60€ 45€ 35€

Legenda: 1/3 std – Trkrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 std – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Terasa
  • Kućni Ljubimci
  • Bašta
  • Parking

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 400m
Udaljenost od centra: 350m
Održavanje: na 5 dana
Prijava/Odjava: 12:00 / 12:00

Contact Us

Athina Studios Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com