Boomerang Vila Tasos

from35

Boomerang Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2021, Grčka, Tasos - LETOVANJE 2021, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Boomerang - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Roštilj

NAJAM SMEŠTAJA PO DANU

Tip smeštaja 01.05-15.06 16.06-30.06 01.07-10.07 11.07-20.07 21.07-20.08 21.08-31.08 01.09-10.09 11.09-20.09 21.09-30.10
Standard 1/3 std 35€ 50€ 62€ 72€ 77€ 67€ 52€ 42€ 35€
Economy 1/4 std 35€ 45€ 55€ 65€ 73€ 63€ 45€ 40€ 35€
Family 1/4 Papp 45€ 60€ 72€ 82€ 88€ 77€ 62€ 52€ 45€

Legenda: Standard 1/3 std – Standardni trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; Economy 1/4 std – Economy četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; Family 1/4 Papp – Porodični četvorokrevetni polu apartman – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj je uključen u cenu

Opis Smeštaja - Vila Boomerang, Potos

VILA BOOMERANG – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Boomerang se nalazi u mestu Potos, na blagom jugoistoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas.

Locirana u strogom centru Potosa, daje vam privilegiju da vam je sve na dohvat ruke. Kafići, marketi, pekare, restorani i plaža, sve je to u krugu od 50 m. Jedna je od malog broja vila iz strogo centra, koja u svom sadržaju ima i veliki parking.

Bez obzira na lokaciju, Boomerang je ušuškan i omogućava potpuni mir. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir.

Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od Potosa u kome možete posetiti plaže ili taverne. 10 km od centra Potosa nalazi se etno selo Teologos gde se, kažu, jede najbolja jagnjetina ispod sača. Ovde se organizuju i Grčke večeri.

Limenarija je udaljena 4km od Potosa. Limenarija je drugi po veličini grad na ostrvu i daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže i dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Bumerang studiji se nalaze u centru Potosa na 100m od plaže. Na raspolaganju su vam trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni poluapartmani.

STANDARD-Trokrevetni studiji sadrže francuski ležaj i jedan singl ležaj, kuhinju i terasu.

ECO – Četvorokrevetni studiji su ekonomičniji i namenjeni su porodicama sa decom koji žele udoban smeštaj po povoljnoj ceni. Oni sadrže francuski ležaj i krevet na sprat, kuhinju i natkrivenu terasu, kao i dodatni prostor za stvari..

POLUAPARTMAN-Četvorokrevetni poluapartmani sadrže dve odvojene prostorije, gde se u jednoj prostoriji nalazi francuski krevet i singl krevet, dok su u drugoj prostoriji trpezarija sa kuhinjom i singl krevet. Prostorije su odvojene zidom, koji ne ide skroz do plafona i nema vrata. Ovi apartmani imaju i veliku terasu sa koje možete uživati u pogledu.

Svi studiji i apartmani su opremljeni modernim nameštajem i svime što će vam biti neophodno za ugodan boravak: klimom, sefom, TV-SAT, Wi-Fi internetom, fenom za kosu i komarnicima na balkonskim vratima. Kuhinje su dobro opremljene i sadrže sve neophodne elemente od posuđa do kuvala za vodu i tostera (u četvorokrevetnim apartmanima).

Sobe se čiste svaki dan a na 3 dana se vrši menjanje posteljine i peškira. Ovo je jedna od najčistijih vila u Potosu. Gostima vile Boomerang na raspolaganju je i besplatan ograđen parking, koga ima dovoljno za sve goste.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 50 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. Retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir, s obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.

Do plaže San Antonio deli vas 650 metara. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Ovu plažu odlikuje sitan pesak na obali i u vodi i odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje.

Ulazak u vodu je postepen, u nekim delovima i plići, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana i ima ležaljke i suncibrane, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled.

Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir, gde god poželite. Plaža je okružena mnogobrojnim kafićima i tavernama, gde možete napraviti mali predah.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Zbog sadržaja i raznovrsnosti smeštaja Bumerang vila je pogodna kako za porodice sa decom koje žele da svoje letovanje maksimalno iskoriste uz umerenu cenu, tako i za parove i sve ostale koji žele da užavju u srcu Potosa u čistim i prijatnim apartmanima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Kuhinja
 • Roštilj
 • Bašta
 • Krevetac
 • Bar
 • Fen za kosu
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 100m
Udaljenost od centra: U CENTRU
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 10:00

Contact Us

Boomerang Studios Thassos

+381 62 853 93 97

info@feragosto.com