Captain's Beach Luxury 2* Tasos

from39
2

Captain's Beach Luxury 2* Tasos

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Captain's Beach Luxury 2* - Limenas

TV
Klima
Internet
Restoran
Terasa
Bar

Opis Smeštaja - Captain's Beach Luxury Apartments 2* Tasos, Limenas

CAPTAIN’S BEACH LUXURY APARTMENTS – LOKACIJA I OKOLINA:

Villa Captain’s Beach se nalazi na samoj obali mora, na gradskoj plaži u blizini stare luke. Vila se nalazi na izuuetnom mestu, udaljena oko 200 metara od centra grada.

U Limenasu postoje arheološki lokaliteti i drevni teatar, koji se ne mogu propustiti. Pored brojnih plaža i uvala u blizini Limenasa, možete posetiti etno sela kao što su Panagia i Potamia, mujeze, crkve i manastire.

Kada je reč o ovoj vili, uopšte vam nije potreban automobil jer se vila nalazi u centru grada i moguće je posetiti veći deo Limenasa peške.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Captain’s Beach, smeštena je na peščanoj plaži kod stare luke, u živopisnom okruženju sa brojnim barovima I tavernama, pored mora.

Odmah po izlasku iz vile, nalazi se gradska plaža, dok vam do strogog centra treba nekoliko minuta vremena.

Sve sobe su dvokrevetne i trokrevetne i sadrže kompletnu kuhinju, TV, internet i klimu. Vila ne poseduje svoj parking ali se u blizini nalazi javni parking.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji nekoliko plaža i sigurno će neka od njih zadovoljiti vaše potrebe. Gradska plaža koja se nalazi pored stare luke i nosi plavu zastavicu. Voda je vrlo čista i duž same plaže postoji mnoštvo kafića i taverni.

U produžetku se nalazi plaža Carnagio, dok je u potpuno suprotnom delu Limenasa jedna od nama najlepših plaža Tarzanas.

Nekoliko kilometara od Limenasa je Plaža Makriamos posebno interesantna deci. Učaz na plažu se  na žalost plaća, ali nudi mnoge sadržaje sadržaja koje nisu dostupne na ostalim plažama.

 

PREPORUKA:

Vila Captain’s Beach je namenjena onima koji žele da budu smešteni na plaži i nadomak svih dešavanja. Pogodna je kako za porodice sa decom, tako i za parove i sve ostale grupacije.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-13.06 14.06-10.07 11.07-03.08 04.08-25.08 26.08-06.09 07.09-30.09
1/2 std 39€ 73€ 94€ 112€ 94€ 39€
1/3 +1 std  52€ 87€ 112€ 129€ 112€ 52€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 +1 std – Trokrevetni studio – 3 odraslih, 1 dete;

*Cene su izražene po apartmanu po danu

*Klima uređaj uključen u cenu

*Deca do 2 godine starosti ne plaćaju smeštaj.

*Doplata za pomoćni ležaj u trokrevetnom studiju (3+1) iznosi 10e za jednu noć.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Restoran
  • Bar
  • Bašta
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Kuhinja

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Captain's Beach Luxury Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com