Dizeldorf Vila Tasos

from35

Dizeldorf Vila Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2020, Tasos - LETOVANJE 2020, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Dizeldorf - Potos

TV
Klima
Parking
Roštilj
Terasa
Bašta

LETO 2020

Tip smeštaja 01.05-14.07 15.07-31.08 01.09-05.10
1/2 std 35€ 40€ 35€
1/3 std 40€ 45€ 40€
1/4 app 50€ 60€ 50€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio; 1/3 std – Trokrevetni studio; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Opis Smeštaja - Vila Dizeldorf, Potos

VILA DIZELDORF – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Dizeldorf se nalazi u Potosu, jugoistoku Tasosa. Potos je udaljen 45km od glavnog grada Limenasa. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema etno selu Teologosu. Do centra vas deli 300 m, dok je najbliža plaža udaljena 400 m.

Potos je življe mesto, ali ova vila svojom lokacijom, sakrivena od glavne magistrale, daje potreban mir. I pored toga vam je sve na dohvat ruke.

Preporučujemo posetu etno selu Teologos, gde se sprema najbolja jagnjetina ispod sača. Ovde se svakodnevno organizuju i Grčke večeri. Udaljeno je 10 kilometara od Potosa.

U neposrednoj blizini nalazi se mali gradić Pefkari, udaljen samo 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti Pefkari plažu koja nosi čuvenu plavu zastavicu kao i uživati u specijalitetima iz tradicionalnih taverni.

Nešto veći gradić Limenarija je udaljen 4km od Potosa. To je drugi po veličini na Tasosu. Ovde možete uživati u noćnim izlascima, plažama ili uživatii u romantičnim šetnjama pored mora.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Dizeldorf vila se nalazi nadomak centra i svih dešavanja a opet skrivena od buke i vreve gradića.

Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice nalaze se na prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sobe su prilično skromne sa klasičnim studijskim namestajem i sve sadrže klimu, TV, frižider i internet. Kuhinje su zajedničke i nalaze se na svakom spratu po jedna. Apartmani imaju svoje kuhinje i veće terase, nego što to imaju sobe i studiji.

Ispred kuće je veliki parking, dok je iza kuće dvorište namenjeno svim gostima. Postoji prostor za roštilj, sto za stoni tenis i nekoliko setova se sedenje i uživanje u hladu krošanja.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti nešto manju i užu gradsku plažu Potosa, ali jednako lepu, kao i San Antonio. Od ove plaže ste udaljeni oko 400 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju i za one koji žele da budu u centru zbivanja. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir.

Do plaže San Antonio deli vas 700 m koja se nalazi u produžetku gradske plaže u Potosu. Ova plaža će posebno odgovarati porodicama sa malom decom zbog sitnog peska na obali i u vodi i postepenom dubinom prilikom ulaska u vodu. Plaža San Antonio je organizovana, a ležaljke i suncobrane možete dobiti uz piće ili sladoled iz taverni i barova koji je okružuju. Takođe možete postaviti svoj peškir gde god želite.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Dizeldorf vila je pogodna za one koji ne traže luksuzan smeštaj, a kojima je lokacija bitnija.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Bašta
  • Parking
  • Krevetac
  • Roštilj
  • Internet
  • Stoni Tenis

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 400m
Udaljenost od centra: 300m
Održavanje: na 5 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Vila Dizeldorf Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com