Fedra Vila Tasos

from30

Fedra Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Fedra - Potos

TV
Klima
Internet
Roštilj
Parking
Terasa

Opis Smeštaja - Vila Fedra, Potos

VILA FEDRA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Fedra se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Lociran u samom centru Potosa, pogodni su za sve koji žele da osete život u centru izmešten od buke,kako za porodice sa decom tako i za parove. Od strogog centra udaljeni su 50 m, što omogućava mir, a opet privilegiju da vam je sve na dohvat ruke. Kafići, marketi, pekare, restorani i plaža, sve je to u krugu od 50 m. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne. Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Fedra je vila koja se nalazi u srcu Potosa. Ništa vam neće nedostajati u njenoj okolini, jer su prodavnice, pekare, brza hrana i svi ostali sadržaji na korak od vile. Kad izađete iz vile vi ste već na glavnom šetalištu, ali je sam objekat malo uvučen i studiji koje mi imamo se nalaze prema zadnjoj strani, pa gužva i graja do vas neće ni dopirati. Studiji se nalaze na visokom prizemlju i imaju izlaz na dve strane. Svaki od njih ima kuhinju, TV, klimu i internet. Nameštaj je standardnog kvaliteta, dok su sobe pristojne, lepe i čiste. Iza kuće je parjking a u dvorištu kuće je roštilj za goste.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 100 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 650 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Kome je bitna lokacija, da je smešten u centru zbivanja, Fedra će ispuniti očekivane zahteve. Pri tom nudi miran odmor, dvorište za vašu decu i solidne sobe.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-15.06 16.06-30.06 01.07-14.07 15.07-28.07 29.07-21.08 22.08-02.09 22.08-02.09 22.08-02.09
1/2 std 30€ 35€ 40€ 45€ 50€ 45€ 40€ 35€
1/4 app 50€ 55€ 60€ 65€ 70€ 65€ 60€ 55€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 4 odraslih;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu

*Klima uračunata u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Roštilj
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Pranje i peglanje veša
 • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: na 2-3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.611042, 24.605626

+381 11 260 4283

info@feragosto.com