Laskarina Vila Tasos

from25

Laskarina Vila Tasos

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Laskarina - Limenarija

TV
Klima
Internet
Roštilj
Parking
Bašta

Opis Smeštaja - Vila Laskarina, Limenarija

VILA LASKARINA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Laskarina se nalazi iznad magistrale koja nastavlja prema Limenariji. Nalazi se na uzvišenju i ima odličan pogled na morsko plavetnilo. Do centra vam treba oko 2km, dok se plaža nalazi u podnožju vile na 100-150 m. Od vile vas put vodi nizbrdo, preko magistrale do same plaže. Do centra Limenarije deli vas oko 2 km.

Na svega 2 km od centra Limenarije nalazi se predivno mestašce Pefkari gde možete posetiti lokalnu plažu koja nosi plavu zastavicu.

Za one koji vole da upoznaju pravu grčku kulturu preporučujemo posetu Etno selu Teologos, koje je udaljeno 14km od centra Limenarije. Ovde možete uživati u izvrsnoj jagnjetini i pravim Grčkim večerima.

Za noćne izlaske preporučujemo Potos koji je udaljen 4km.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Laskarina predstavlja mali porodičan biznis sa svega 8 dvokrevetnih soba, smeštenih na prvom i drugom spratu. Sve sobe su opremljene sa frižiderom, klimom, internetom i TV-om.

Zahvaljujući uzvišenju na kojem se nalazi omogući će vam nestvaran pogled na more iz sobe.

U okviru vile je malo dvorište, roštilj i parking.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita i sastoji se iz zapadne i istočne strane. Prilično je velika tako da su gužve retke. Istočna strana se nalazi u centru i zovu je još i gradska plaža. Mnogo manja od zapadne, ali je prilično sređena i organizovana ležaljkama i suncobranima tamošnjih kafića. Ovde ćete naći i tuševe i kabine.

Zapadni deo plaže je prijatniji i lepši za malu decu. Dugačak je oko 2.5 km i prostire se do Tripitija.

Plaža Metalia se nalazi na istoku Limenarije i do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Plaža ima predivno okruženje i savršena je za miran odmor ali nije nešto preterano kvalitetna zbog ploča u vodi i nije pogodna za decu i neplivače.

 

PREPORUKA:

Vila Laskarina je svojom cenom zaslužila da se nađe na listi vila sa našom preporukom. Ko voli aktivniji odmor, obilazak ostrva i zabadanje nosa u svaki deo tasoske prirode, gde će mu ova vila služiti kao baza, Laskarina svojom cenom i udobnošću predstavlja odličan izbor.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 15.07-15.07 16.07-25.08 26.08-30.09
Soba 1/2

Legenda: Soba 1/2 std – Dvokrevetna soba;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Bašta
  • Parking
  • Roštilj
  • Bar
  • Kućni Ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 150m
Udaljenost od centra: 2km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Vila Laskarina

+381 11 260 4283

info@feragosto.com