Molly Vila Tasos

from20

Molly Vila Tasos

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Molly - Limenarija

TV
Klima
Internet
Kuhinja
Parking
Bašta

Opis Smeštaja - Vila Molly, Limenarija

VILA MOLLY – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Molly se nalazi u mestu Limenarija, smeštenom na jugu ostrva Tasos, udaljenom 40 km od glavnog grada Limenasa. Locirana je u gornjem delu Limenarije, na magistrali, na 60 m od centra i oko 100 m od gradske plaže. Iako je na glavnoj ulici, omogućava mir i tišinu, a ipak blizinom centra vam je sve na dohvat ruke.

Na svega 2 km od centra Limenarije se nalazi šarmantno mestašce Pefkari gde možete posetiti plaže ili taverne.

Za noćne izlaske preporučujemo nešto življi gradić Potos koji je na 4km od Limenarije.

Svim ljubiteljima jagnjetine preporučujemo posetu Etno selu Teologos, udaljenom 14 km od Limenarije. U ovom mestu se organizuju i prave Grčke večeri.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Molly se nalazi u centralnom delu Limenarije, uz glavnu magistralu. Od prve plaže je udaljen oko 70m u centru Limenarije, a do centra vas deli 60m. U okolini se nalaze marketi, pekara, apoteka, šetalište. Do kafića,restorana vas deli 8 minuta hoda, dovoljno da ste daleko od vreve a opet u centru dešavanja.

Vila Molly sadrži dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije, smeštene na 1 i 2 spratu. Sobe su bez kuhinje, dok studiji sadrže čajnu kuhinju.

Sve smeštajne jedinice imaju tv, frižider, terasu, Wifi, i klimu koja se doplaćuje.

Čišćenje sobe, menjanje posteljine i peškira je na svaka 3 dana. Na vaš zahtev može biti i ranije. Sobe su srednje veličine i kvaliteta.

U svom sastavu Vila Molly ima baštu, koju možete koristiti za dnevnu kafu. Takođe poseduje određen broj parking mesta i sobu za druženje.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je uglavnom šljunkovita na obali, dok je u nekim delovima peščana na ulazu u more. Odličan je izbor ukoliko vam treba mir i tišina jer nema velige gužbe zbog njene veličine i prostranosti.

Istočna strana plaže pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Mnogo manja nego ona u zapadnom delu, ali je lepo sređena. Na plaži postoje tuševi i kabine, kao i ležaljke sa suncobranima tamošnjih kafića i taverni koje su besplatne uz konzumaciju pića.

Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Ova plaža je odlična za decu.

Na krajnjem istoku  se nalazi plaža Metalia. Plaža se nalazi u mestu gde su nekada iskopavane rude gvožđa. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža je velika u šljunkovita, sa savršenom okolinom za beg od gužve, ali zbog ploča u vodi nije pogodna za decu i neplivače.

Više o plažama možete pročitati u rubrici Plaže na Tasosu.

 

PREPORUKA:

Vila Molly je vrlo dobar izbor za porodice ali i mlade ljude. Za sve one koji žele da budu uz centar i plažu, a da za to ne plate mnogo.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.6 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
Std 1/2
Std 1/3
Soba 1/3

Legenda: Std 1/2 – Dvokrevetni studio; Std 1/3 – Trokrevetni studio; Soba 1/3  – Trokrevetna soba;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Bašta
  • Parking
  • Terasa

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 100m
Udaljenost od centra: 60m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:30

Contact Us

40.628332, 24.575710

+381 11 260 4283

info@feragosto.com