Sisi Vila San Antonio Tasos

from45

Sisi Vila San Antonio Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2019, Tasos - LETOVANJE 2019, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Sisi San Antonio - Potos

TV
Klima
Internet
Roštilj
Parking
Plaža

LETO 2019

Tip smeštaja 25.05-10.06 11.06-20.06 21.06-30.06 01.07-31.08 01.09-15.09 16.09-30.09
1/4 app 60€ 85€ 100€ 135€ 100€ 75€
1/4 std 45€ 65€ 80€ 100€ 80€ 50€

Legenda: 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih, 2 deteta; 1/4 std – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu

*Cene prikazane za studio su formirane za dve odrasle osobe sa jednim detetom uzrasta od 2 do 12 godina.
*Cene za apartman formirane su za najviše tri odrasle osobe i još jednu osobu uzrasta od 2 do 20 godina.
*Deca uzrasta do 2 godine su gratis.
*U studiju se decom smatraju osobe uzrasta od 2-12 godina, dok se za apartman deca smatraju sve osobe uzrasta od 2-20 godina.
*Gosti svakog studija i svakog apartmana će dobiti 1 suncobran i 2 ležaljke besplatno.

 

DOPLATE

*Doplata za treću odraslu osobu u četvorokrevetnom studiju je 5 evra za jednu noć.
*Doplata za drugo dete u četvorokrevetnom studiju od 2-12 godina je 5 evra za jednu noć.
*Pomoćni ležaj u četvorokrevetnom apartmanu plaća se 10 evra za jednu noć.
*Doplata za četvrtu odraslu osobu u apartmanu je 10 evra za jednu noć.
*Doplata za manje kućne ljubimce u smeštaju iznosi  5 evra dnevno.

Opis Smeštaja - Vila Sisi San Antonio, Potos

VILA SISI SAN ANTONIO – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Sisi se nalazI u mestu Potos, u južnom delu ostrva Tasos. Ovo primorsko mesto je popularno turističko letovalište tokom letnje sezone. Moderni kafići i restorani, trgovački centri i hoteli okupljaju brojne turiste.

U blizini Potosa je Pefkari, turističko mestašce sa prekrasnim plažama.

Vila Sisi je locirana na krajnjem delu Potosa na plaži San Antonio, od koje je deli tri koraka. Do centra vas deli 1000-1500m. Vila je ušuškana ispod glavne magistrale, na samoj obali, dajući jedan poseban mir i uživanje.

Oni koji žele da uživaju u izvrsnoj i nadaleko poznatoj jagnjetini mogu posetiti Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. U ovom mestu se organizuju i Grčke večeri.

Limenarija je udaljena 4 km od Potosa. Popularna je destinacija za odmor tokom letnjih meseci. U Limenariji postoji Folklorni muzej Limenarije.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Sisi San Antonio se nalazi na peskovitoj plaži San Antonio u mirnom delu ali blizu barova i taverni, a na samo 300 metara od gradića Potos.

Cela vila je renovirana i nalazi se na površini od 3.000 kvadratnih metara a okružuje je prelep, travnat, uređeni vrt koji je idealan za decu.

Vila sadrži 4.apartmana i 4.studija, koji imaju balkon sa pogledom na more, LCD TV satellite, dostupan bezicni internet u svim apartmanima i studijima, opremljenu kuhinju, frižider, mesto za roštiljanje, a na raspolaganju vam je i privatni parking.

Mana balkona je što zbog nedostatka paravana između svakog, nemate intimnost na svojoj terasi. Ipak zahvaljujući garniturama za sedenje i prelepim pogledom na more, ta sitnica neće umanjiti vaše uživanje u odmoru.

Apartmani se sastoje iz spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevne sobe u kojoj je kauč na razvlačenje i opremljena kuhinja. Mogu primiti do četiri odrasle osobe.
Studiji se sastoje iz jedne sobe u kojoj je opremljena kuhinja, francuski ležaj i kauč na razvlačenje. Kapacitet studija su dve odrasle osobe i dva deteta ili tri odrasle osobe.
Sobe se čiste i održavaju na svaka tri dana.

U dvorištu se nalazi i tuš na kome možete sprati sav pesak i zaštititi svoju sobu od prljavštine.

 

PLAŽA:

Vila Sisi San Antonio se nalazi na samoj plaži San Antonio. Ova plaža se nalazi na samom produžetku plaže u Potosu. Plaža je velika i široka i organizovana ležaljkama i suncobranima. Savršena je za porodice sa malom decom obzirom da je pesak na obali i u vodi vrlo sitan dok je ulazak u vodu postepen i na nekim mestima vrlo plitak.

Sam Potos ima svoju gradsku plažu koja je organizovana sa čistom i bistrom vodom. Pristup plaži je jednostavan a sama plaža nudi mnoštvo sadržaja. Plaža u Potosu je posebno popularna među mladima koji vole da uživaju u mnogobrojnim kafićima koji se nalaze duž plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno uz piće ili sladoled.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Sisi Vila će odgovarati svakome ko želi da boravi na samoj plaži u miru i tišini, na obronku grada gde se može snabdevati i zadovoljiti svim gradskim poterbama.

Posebno je možemo preporučiti porodicama sa decom, kojima će pesak i širina omogućiti pravu zabavu.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Roštilj
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Plaža
 • Kućni Ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 1km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:00

Contact Us

Sissys Villas San Antonio - Potos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com