Sotiria Vila Tasos

from40

Sotiria Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Sotiria - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Vila Sotiria, Potos

VILA SOTIRIA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Sotiria se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu. Do centra vas deli 400 m, dok je najbliža plaža udaljena 550 m. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. I ako je ušuškana I sakrivena od glavne magistrale, zapravo vam je sve na dohvat ruke, bez kola Ili sa kolima, potpuno ste u centru desavanja. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Sotiria je smešten u lepom delu Potosa, nadomak svih dešavanja. U svom sastavu ima trokrevetne i četvorokrevetne studije, dok je u drugom delu dvorišta jedan mezonet namenjen za pet osoba. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, internet, TV, kuhinju i terasu.

Studiji i mezonet su u vlasništvu jedne starije gospođe, koja ih jako lepo održava. Jedinice su skromnog izgleda sa starijim nameštajem i vraćaju u prošlost, podsećajući nas na onu staru Grčku sa jednostavnim smeštajem i finim starijim vlasnicima, koji o svemu vode računa.
U sklopu dvorišta je i parking kao i roštilj za goste vile.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 550 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.

Do plaže San Antonio deli vas 1300 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Ova vila je pogodna za sve kojima je skromnost i čistoća smeštaja dovoljna a želeli bi da prođu jeftinije. Namenjena je svima i porodicama i mladima i seniorima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-30.06 01.07-31.08 01.09-30.09
1/3 std – First House 40€ 45€ 40€
1/4 std – First House 45€ 50€ 45€
1/4 app – First House 45€ 60€ 45€

Legenda: 1/4 std – Četvorokrevetni studio First House – 2 odraslih, 2 deteta; 1/3 std – Trokrevetni studio First House – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 app – First House – Četvorokrevetin apartman – 2 odraslih, 2 deteta

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Sef
 • Kuhinja
 • Roštilj
 • Kućni Ljubimci

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 550m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 5 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.610708, 24.609096

+381 11 260 4283

info@feragosto.com