Tomi Vila Tasos

from20

Tomi Vila Tasos

  • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Tomi - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Terasa

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

Opis Smeštaja - Vila Tomi, Potos

VILA TOMI – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Tomi se nalazi na samoj plaži u centru Potosa koji je treći gradić po veličini na Tasosu.

Potos se nalazi na jugozapadnom delu ostrva i jedno je od napopolarnijih destinacija za odmor na Tasosu. Ispresecan je uskim ulicama u kojima se nalazi mnoštvo taverni i kafića i prodavnica.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Tomi se nalazi na samoj plaži i ima privatan izlaz na istu, direktno iz vile.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, od kojih neke imaju pogled na more. Svaka soba ima frižider, posuđe i pribor za jelo, kupatilo ( tuš/WC), TV i balkon.

Na svakom spratu se nalazi zajednička kuhinja koju mogu koristiti gosti smešteni na tom spratu ( četiri sobe ). Svaka soba raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna. Vila ima peškire.

 

PLAŽA:

Gradska plaža u Potosu je od vile Tomi udaljena oko 300 m. Pogodnija je za mlađu populaciju i namenjena je ljudima koji žele da budu u centru događaja. Desna strana plaže je organizovana ležaljkama i suncobranima taverni i kafića. Ipak ceo levi deo plaže u Potosu nije organizovan i ovde možete postavitis svoje peškire i suncobrane, uživajući u prostranosti plaže.
Plaža San Antonio je udaljena 650 metra. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potos. Na obali i u vodi pesak je sitan i najviše odgovara porodicama sa malom decom. Plaža je organizovana, sa ležaljkama i suncobranima, koji se mogu dobiti uz piće.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Kuhinja

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 10m
Udaljenost od centra: 20m
Održavanje: DA
Prijava/Odjava: 14:00 / 09:00

Contact Us

40.6093469,24.6042516

+381 11 260 4283

info@feragosto.com