Drift Beach Bar

drift beach bar

01

феб
2018

Drift Beach Bar

Posted By : admin/ 1739 0

Drift Beach Bar - Limenas

Drift Beach Bar na plažI se nalazi kod stare luke u Limenasu i jedan je od najboljih barova na plažI.

Sigurno će vas šarenilo njegovog dizajna privućI da svratite a kad svratite nešto vam neda da odete. Zaista pleni nekom posebnom energijom, kako preko dana tako i uveče. Tokom dana ovde se možete izležavati u garniturama ili ležaljkama na plažI, koje su besplatne za goste. A kad ogladnite, samo zatražite jelovnik, iznenadićete se izborom domaće sveže hrane. Pice, sendvičI, špagete, salate i još mnogo toga, nalazi se na meniju ovog bara.

Za sve ljubitelje sporta, tu je satelitski sportski program. A za one koji bi nešto da čačnu na facebook-u, imaju besplatan wifi.

A kad padne noć i upale se svetla, kao kameleon, Drift Beach Bar se pretvara u noćni bar na plažI sa izvrsnim koktelima I dobrom muzikom. Ako budete imali prilike da posetite Drift Beach Bar noću, videćete kako se zaista provode mladi grci.

Kafa je odlična, osoblje jako prijatno, cene osrednje. Ukoliko ste smešteni u Limenasu Drift Beach Bar će biti dobar izbor za vas. Prijateljska atmosfera i odlična usluga će učiniti da se na ovo mesto vratite još mnogo puta.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.