SMEŠTAJ NA TASOSU

35

studio po danu

POTOS
Vila Dizeldorf se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu.
38

po osobi dnevno

POTOS
Hotel je otvoren 2008. godine. Dominira specifičan dizajn hotela, i to sto je svaka soba drugačije uređena.
58

po osobi dnevno

POTOS
Smešten pored privatne peščane uvale, ovo spa odmaralište sa 5 zvezdica se nalazi na Rajskoj plaži. Nudi klimatizovane sobe sa nameštenim balkonima, kao i 3 mesta za ishranu, besplatan bežični internet i spa centar sa zatvorenim bazenom.
46

po osobi dnevno

LIMENAS
Makriammos Bungalovi (smešten u Limenasu) zauzima 30 hektara zemljišta,koje vodi do zaliva pored mora, 2 km od glavne luke Tasos. Imovina je jedan od retkih prirodnih lepota koji je ostao netaknut vremenom. Dodatna izgradnja i renoviranje nisu iskrivile prvi utisak na posetioca, a to je raj na zemlji
73

po osobi dnevno

SKALA PRINOS
Alea Hotel & Suites je novoizgrađeni moderni hotel, sa nekoliko jednospratnih ili dvospratnih zgrada, samo 850m od centra Skale Prinos. Nalazi se na imanju od 30,000m² na prelepoj peščanoj plaži koja se lagano spušta, nudeći pravi doživljaj odmora.
46

po osobi dnevno

KINIRA
Maranton Beach je hotel sa kategorizacijom od četiri zvezdice koji se nalazi u mestu Kinira na ostrvu Tasos, na odličnoj lokaciji koja na jedinstveni način kombinuje kristalno plavo Egejsko more i predele sa planinama.
26

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Tripiti hotel je okružen zelenim vrtovima, velikim bazenom, kao i jednim bazenom za manju decu i to je idealno mesto za uživanje u moru,suncu i svim čarima leta. Na dobro poznatoj plaži Tripiti, sa kristalno čistom vodom i prelepom peščanom plažom, gosti će provesti najlepše trenutke svog odmora.
26

po osobi dnevno

LIMENAS
Ovaj hotel se nalazi u gradu Tasosa, Limenasu, sagrađen u vrtu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara, Hotel Aethria je preuzeo svoje ime od drevnog imena Tasos. To znači „ostrvo sa predivnim vremenom i zdravom klimom“, od kojih oba još uvek postoje.
25

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Hotel Korina ima predivan bazen okružen suncobranima i ležaljkama sa terasom za sunčanje i snek barom kao i klimatizovane sobe sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom.
39

po osobi dnevno

SKALA RACHONI
Hotel Sunrise Beach se nalazi u malom ribaskom mestu Skala Rachoni na samoj plaži. Hotel je udaljen 4km od mesta Skala Prinou i 11km od luke u Limenasu. 
Showing 1-10 of 10 results for Stoni TenisClear All