papalimani plaza plaze na tasosu

01

феб
2018

Papalimani Plaža – Plaže na Tasosu

Posted By : admin/ 2279 0

Papalimani Plaža - Tasos

Papalimani plaža se nalazi na severu ostrva Tasos, na svega 3 km od glavnog grada Limenas i nepunih 40 km od Potosa. Nalazi se između plaža Glikadi iz pravca Potosa i La Scala iz pravca Limenasa. Idealno je mesto za one koji su odseli u Limenasu i okolini.
Sa glavne magistrale, se silazi na makadamski put i nakon 50m je parking, gde u hladu borova možete ostaviti svoje vozilo.

Ova divna uvalica sa zelenom kristalnom vodom, dopašće vam se na prvi pogled. Već na prilazu, bićete oduševljeni ovom fotogeničnom i ušuškanom plažom. Pesak na plaži i u vodi, postepen ulaz u vodu, prirodan hlad i okolina pogodna za snorking, čine Papalimani plažu atraktivnom u ovom delu ostrva. Na obali je i istoimeni restoran, koji je plažu organizovao plažnim setovima,a koji se dobijaju besplatno uz piće.

Papalimani plaža ima dobru dužinu, ali nažalost prilično je uska i dozvoljava maksimum dva reda ležaljki. Kod ove plaže problem može da bude ako želite da postavite svoj peškir, s obzirom da su ležaljke često načičkane i vrlo je malo slobodnog prostora. Postoji i velika netrpeljivost konobara ovog restorana ukoliko poželite da spustite svoj peškir, bez da naručite piće iz bara. Ovakva netrpeljivost se zaista retko sreće na Tasosu, ipak sve plaže su opšte dobro i nijedna nije privatizovana.

 

Tourist guide SnoWhite

Sadržaji na plaži Papalimani

Pesak
Suncobrani
Ležaljke
Prirodni hlad
Prilaz za kola
Bar
Restoran
Tuševi
Održavana
Kabina
Wifi
Gužva

Ponuda smeštaja u blizini plaže Papalimani

Limenas - Apartmani i Hoteli

Pogledajte ponudu smeštaja u Limenasu

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.