paradise beach plaza plaze na tasosu

01

феб
2018

Paradise Beach Plaža – Plaže na Tasosu

Posted By : admin/ 2824 0

Paradise Beach Plaža - Tasos

Paradise Beach plaža se nalazi na istoku ostrva Tasos na pola puta od Limenasa i Potosa. Najbliže mesto ovoj plaži je Kinira na 3 km udaljenosti, dok je Potos udaljen 23 km a glavni grad Limenas 27 km.

Ukoliko idete iz pravca Limenasa prodjete Kiniru i nakon 2,5 km nailazite na prvo isključenje za Paradise Beach plažu, koje izlazi na nudistički deo ove plaže. Nakon 600m je i drugo isključenje, koje izlazi na drugi kraj plaže. Kada se isključite levo silazite makadamskim kvrgavim putem nizbrdo oko 700m.

Ukoliko dolazite iz pravca Potosa, prodjete Hotel Thassos Grand Resort i vozite još skoro 6km do prvog isključenja za ovu plažu. Postoji jasno obeležje Paradise Beach iz oba pravca.

U podnožju plaže nailazite na parking.

Paradise Beach je plaža sa najsitnijim peskom na Tasosu. Ulaz u vodu je takođe sitan pesak i veoma dug plićak. Česti su talasi u ovom malom zalivu, koji plažu zajedno sa sitnim peskom čine veoma atraktivnom. U ćoškovima plaže je i prirodni hlad stene koja se nadvija nad njom. Sama plaža ima deo organizovan plažnim setovima restorana koji se nalazi na ovoj plaži. Setovi se plaćaju bez obzira na konzumaciju pića. Takođe postoji i dosta slobodnog prostora gde možete da spustite svoj peškir. Veličina plaže omogućava da ovde nikad nije gužva I prostor je dovoljan za igru vašeg ljubimca.

Paradise Beach plaža je atraktivna za sve tipove ljudi, kako za sitnu decu, tako i za avanturiste. U krajnjem levom delu zaliva je nudistički deo Paradise Beach plaže. Pogled na susedno mini ostrvce je fantastičan, do kojeg možete i plivati. Na ovoj plaži sunce najranije zalazi.

 

Tourist guide SnoWhite

Sadržaji na plaži Paradise Beach

Pesak
Suncobrani
Ležaljke
Prirodni hlad
Talasi
Bar
Restoran
Tuševi
Održavana
Kabina
Nudisti
Ljubimci
Prilaz za kola
Wifi
Slobodno za peškir
Pogodna za decu
Sportovi na pesku

Ponuda smeštaja u blizini plaže Paradise Beach

Kinira - Apartmani i Hoteli

Pogledajte ponudu smeštaja u Kiniri

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.