Taverna Larous tasos

02

феб
2018

Taverna Larous

Posted By : admin/ 1812 0

Taverna Larous - Skala Prinos

Taverna Larous se nalazi u primorskom gradiću i luci Skala Prinos. Ukoliko putujete iz Kavale trajektom, već na samom pristajanju sa trajekta ugledaćete ovaj restoran na levoj strani obale. U nizu drugih restorana i brze hrane, Larous će vam privući pažnju raznim tablama smeštenim ispred samog restorana, na kojima se možete informisati o cenama i akcijama.

Grčko-Italijanski restoran Larous će vam prvenstveno poslužiti izvrsna italijanska i grčka tradicionalna jela, a isto tako kupiti šarmom i prijatnom atmosverom što je od velikog značaja.

U ovom restoranu gazdarica je glavni kuvar, kojoj su majka i baka prenele ljubav prema kuvanju, tu ljubav ćete osetiti u svakom zalogaju kao i u svakom ćošku ovog restorana, uredjenog sa pažnjom i merom.

Ipak pored italijanske kuhinje, grčka kuhinja je bogata ribom i morskim plodovima. Ukoliko zaželite da probate pravu svežu ribu, ona stiže direktno iz plavog Egejskog mora u vaš tanjir.
Ono čime se ovaj restoran diči je da u kuhinji nemaju zamrzivač, sva hrana riba, povrće i meso se kupuju svakog jutra na pijaci i služe sveži toga dana.

Za vašu decu Larous je pripremio dečje stolice i dečje menije, svaki sa poklon iznenadjenjem (igračkica).

Uveče ovde možete uživati uz koktele i proći jeftino u periodu Happy Hour.

Sa karticom Feragosto loyalty ovde ćete uživati 10% popusta na celokupan račun kao i dezert.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.