Aegean Hotel

from40

Aegean Hotel

 • PEFKARI, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Aegean Hotel - Pefkari

TV
Klima
Internet
Parking
Restoran
Plaža

Opis Smeštaja - Aegean Hotel, Pefkari

AEGEAN HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Aegean se nalazi u jugozapadnom delu ostrva Tasos u malom mestu Pefkari, između Potosa i Limenarije. Od glavnog grada i luke udaljen je oko 45 km. Pefkari je malo ali neobično i vrlo simpatično mesto. Celom svojom dužinom je plaža, na kojoj su smeštene tavernice i hoteli. Pefkari se nalazi na svega 1 km od centra Potosa, dok ga od Limenarije deli 3km.glavne magistrale. Više o mestu Pefkari možete naći u rubrici ”Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Aegean je je jedan od najstarijih hotela u Pefkariju. U svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmane za četiri osobe. Sve smeštajne jedinice nalaze se u prizemlju i prvom spratu. Sobe su skromnijeg izgleda u klasičnom Grčkom stilu. Opremljene su klimom, TV-om, internetom, terasom i frižiderom, dok neke od soba imaju i kuhinju.
Ispred hotela je restoran u kome se služi grčka tradicionalna hranai organizuju grčke večeri.
Hotel ima svoj privatni parking.

 

PLAŽA:

Plaža u Pefkariju nosi obeležje plave zastavice, koja se dobija za uredjenost i čistoću kako vode, tako i obale. Plaža je peščana i lepo uređena, dok je ulaz u vodu kombinacija peska, sitnog šljunka ali i kamenih ploča, koje znaju biti vrlo nezgodne. Ova plaža je najpopularnija kod ronioca, zbog čistoće i prozirnosti vode. Dok sa druge strane nije idealna za porodice sa decom i starije osobe. Prisutnost ježeva, takođe može praviti neprijatan osećaj. Ipak sa pravom nosi plavu zastavicu, jer je voda ovde toliko čista i prozirna, da se mogu prebrojati ribice u vodi.

 

PREPORUKA:

Hotel Aegean i Pefkari namenjeni su onima koji žele da borave u pravoj maloj intimnoj atmosferi, koju čini 10-tak hotela na plaži. Ovde se može osetiti pravi duh stare Grčke, koji polako iščezava, talasom modernizma. Ipak Potos gradić koji je pun svakojakog sadržaja, je na svega 10-tak minuta hoda od Pefkarija, šo može predstavljati malu lepu šetnju do svih dešavanja. A kad vam ta galama i živopis dosade, opet možete pobeći u svoj mali skriveni svet, zvani Pefkari.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
1/2 ND
1/2 PP
1/3 ND
1/3 PP

Legenda: ND-Noćenje sa doručkom; PP-Polupansion

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Kuhinja
 • Bar
 • Plaža
 • Roštilj
 • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 1km od Potosa
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

40.615813, 24.599003

+381 11 260 4283

info@feragosto.com