O nama

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik izmedju posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta.

Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata. Cene su date po danu a sam gost bira termin i broj dana boravka. Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine. Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Kao tim ljudi koji se bavi profesionalno turizmom i odlično poznaje Tasos, usled dugogodišnjeg rada i života na njemu, u prilici smo da informišemo, uputimo, posavetujemo, ukažemo na kvaltet ili nekvalitet i pomognemo budućim gostima ovog izuzetnog ostrva.

*Na našem sajtu se možete informisati o samom Tasosu i mestu koje je najpogodnije za vas.

*Drugi korak je da u širokoj paleti izaberete smeštaj, koji vam odgovara po ceni i kvalitetu. Mi se trudimo da na našem sajtu držimo proverene smeštajne kapacitete, s obzirom da živimo u vremenu kada se svako ko ima jednu sobu na raspolaganju bavi turizmom. Medju mnoštvom amatera, mi smo napravili izbor smeštajnih kapaciteta, koji svake godine dopunjujemo ili izbacujemo sa ponude, sa ciljem stvaranja što kvalitetnije liste smeštajnih objekata. Tome nam svedoči u korist da od 2013 godine, od kad postojimo, do sada nismo imali žalbi na smeštaj, što je doprinos samih vlasnika smeštajnih objekata a naše prepoznavanje njih kao kvalitetnih hotelijera.

*Kada ste izabrali smeštaj, mi smo tu da vam pomognemo pri rezervaciji, da vas povežemo sa vlasnicima smeštajnih kapaciteta, da ih pozovemo u vaše ime, da proverimo raspoloživost, prevedemo ili komuniciramo sa njima u vaše ime, da vam pomognemo da uplatite rezervaciju i dobijete vaučer, kako bi bili sigurni da ćete dobiti to što ste i platili.

*Kada ste rezervisali smeštaj, možete se dalje informisati načinu dolaska na ostrvo, trajektu i cenama, plažama, mestima koje treba da posetite tokom svog boravka, tavernama gde je pouzdano dobra hrana, kafići i klubovi gde je dobra usluga i atmosfera i sve ostale informacije koje su vam potrebne za boravak na ostrvu.

*Kod nas u agenciji možete kupiti i autobusku ili avionsku kartu do Tasosa, ukoliko ne idete svojim vozilom, možete rentirati vozilo, iznajmiti vodiča i kupiti zdravstveno putno osiguranje.

*Kao naš klijent uživaćete popuste u odredjenim ugostiteljskim i trgovinskim objektima. Raspitajte se o loyalti kartici u agenciji Feragosto Travel.