Limenas Tasos Apartmani i Hoteli

Tasos Letovanje 2018

Limenas, Tasos Apartmani i Hoteli

LIMENAS
Nalazi se na 250m od Glifonery plaze, 8km od Limenasa,u delu koje se zove Pahis, nedaleko od mesta Skala Rahoni.
23

po osobi dnevno

LIMENAS
Potpuno renoviran hotel sa potpunim luksuzom i sofisticiranošću, udoban i prijatno okruženje, kao i iskustvo osoblja u ugostiteljstvu garantuje vas nezaboravan boravak u Tasosu.
23

po osobi dnevno

LIMENAS
Vila Aroma se nalazi nadomak centra Limenasa, 18 minuta hoda od plaže. Ova luksuzna vila okružena lepim vrtovima u ponudi ima prostrane i moderno uređene sobe i studije sa besplatnim bežičnim internetom.
25

po osobi dnevno

LIMENAS
Vlasnici i osoblje hotela Makedonskog vam žele srdačnu dobrodošlicu na Tasos ostrvo. Njihov moto je: „Dođi kao gost, otidji kao prijatelj!“ i osoblje hotela ce učiniti sve da bi to bilo tačno
26

po osobi dnevno

LIMENAS
Ovaj hotel se nalazi u gradu Tasosa, Limenasu, sagrađen u vrtu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara, Hotel Aethria je preuzeo svoje ime od drevnog imena Tasos. To znači „ostrvo sa predivnim vremenom i zdravom klimom“, od kojih oba još uvek postoje.
27

po osobi dnevno

LIMENAS
Hotel Possidon se nalazi u centru Limenasa, glavnom gradu ostrva Tasos. Njegova lokacija sa koje se pruža panoramski pogled na Egejsko more čini savršeno mesto za miran odmor.
29

po osobi dnevno

LIMENAS
Hotel Philoxenia Inn se nalazi u centru Limenasa 200 metara od gradske plaže i 100 metara od prodavnica. Preko puta Hotela Philoxenia Inn se nalazi Arheološki muzej i Antička agora.
30

po studiju dnevno

LIMENAS
Hotel Victoria se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 300 m od centra. Od gradske plaže je udaljena oko 550m.
35

po studiju dnevno

LIMENAS
Hotel Mironi se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 300 m od centra. Od gradske plaže je udaljena oko 550m.
39

po studiju dnevno

LIMENAS
Vila Captain's Beach se nalazi na smoj obali, na gradskoj plaži, u blizini stare luke. Od centra je udaljena oko 200 m., što njenu lokaciju čini izuzetnom.
40

po apartmanu dnevno

LIMENAS
Vila Molos se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1500 m od centra. Od plaže je udaljena oko 350m.
40

po apartmanu dnevno

LIMENAS
Fourkos vila se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1000 m od centra. Od plaže je udaljena oko 600m.
40

po apartmanu dnevno

LIMENAS
Roxani vila se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1500 m od centra. Od plaže je udaljena oko 200 m.
40

po sobi dnevno

LIMENAS
Nalazi se na dobroj lokaciji na svega pet minuta od lukei istorijskog centra grada, zadržavajući svoj mir, zahvaljujuci tome što je uvučen od glavne ulice.
40

soba po danu

LIMENAS
Akti Hotel je lociran u srcu glavnog grada Tasosa – Limenas