Dora Vila Tasos grcka leto dvokrevetni studio
PREPORUKA
35

studio po danu

POTOS
Vila Dora se nalazi na južnom delu ostrva Tasos, u samom centru Potosa i blizu šetališta. Plaža je udaljena plaže 30m. U neposrednoj blizini se nalaze kafići, restorani, supermarketi, pekare.
35

studio po danu

POTOS
Vila Boomerang se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Lociran u strogom centru Potosa,daje vam privilegiju da vam je sve na dohvat ruke.
35

apartman po danu

POTOS
Vila Kristiane se nalazi u mestu Potos, na blagom jugoistoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu.
85

kuća/dnevno

SKALA POTAMIA
Serenity Vila se nalazi u mestu Skala Potamija na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na oko 400m od plaže.
30

po sobi dnevno

LIMENARIJA
Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smeštajni objekat Estian Deluxe nalazi se u Limenariji, na 400 metara od plaže Metalija. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
25

studio po danu

POTOS
Vila Androni se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas.
109

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Hotel Papageorgiou se nalazi u centru Limenarije, drugom najvećem gradu na Tasosu, udaljen svega 100 m od Metalia plaže i 3.5 km od nešto življeg Potosa.
74

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Tina Studios se nalaze na jugozapadu ostrva Tasos, udaljeni 100m od centra Limenarije i 70 m od peščano-šljunkovite plaže. U blizini vile se nalaze supermarketi, prodavnice, kafići i taverne.
52

aranžman po osobi

PEFKARI
Vila Kapahi Studios se nalazi između mesta Pefkari i Potos, na 400 m od plaže, okružena maslinjacima. Kapahi studiji su 2012. godine kompletno renovirani.
51

aranžman po osobi

SKALA SOTIROS
Okružena maslinama, Vila Mari 1 se nalazi u mirnom okruženju udaljena 150 metara od centra Skale Sotiros i 200 metara od istoimene plaže.
74

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila Oasis je savršen izbor za miran odmor, a pritom blizu prodavnica i taverni. Vila se nalazi u mestu Limenarija na oko 100 metara od plaže.
129

najam 10 dana

SKALA POTAMIA
Vila Vergina se nalazi na istoku Tasosa, u mirnom delu mesta Skala Potamia, oko 300 metara od centralne raskrsnice i 150 metara od plaže.
69

aranžman po osobi

LIMENAS
Vila Meresi se nalazi na severu ostrva Tasos, u centralnom delu Limenasa, na oko 2-3 minuta hoda od šetališta u centru mesta. Plaža Vurlenis je udaljena oko 400m od vile.
79

aranžman po osobi

LIMENAS
Vila La Luna, okružena zelenilom i maslinjacima se nalazi u mirnijem delu Limenasa, na 15 minuta laganog hoda od centra. Plaža Vurnelis je udaljena oko 100 metara od vile, a prelepa plaža Tarzanas se nalazi oko 300 m udaljenosti.
Zanet Vila Tasos grcka letovanje dvokrevetni studio 1
PREPORUKA
89

aranžman po osobi

LIMENAS
Vila Zanet se nalazi na severnom delu ostrva Tasos, u širem centru Limenasa, na 300 metara od gradske plaže i 100 metara od šetališta.
Prikaz 1-15 od 216 rezultata