75

najam 10 dana

POTOS
Vila Venetia se nalazi u na jugu Tasosa, u mirnom delu Potosa, 300 metara od centra. U blizini vile se nalaze supermarketi, pekare, restorani i taverne.
Dora Vila Tasos grcka leto dvokrevetni studio
PREPORUKA
35

studio po danu

POTOS
Vila Dora se nalazi na južnom delu ostrva Tasos, u samom centru Potosa i blizu šetališta. Plaža je udaljena plaže 30m. U neposrednoj blizini se nalaze kafići, restorani, supermarketi, pekare.
35

studio po danu

POTOS
Vila Boomerang se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Lociran u strogom centru Potosa,daje vam privilegiju da vam je sve na dohvat ruke.
35

apartman po danu

POTOS
Vila Kristiane se nalazi u mestu Potos, na blagom jugoistoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu.
85

kuća/dnevno

SKALA POTAMIA
Serenity Vila se nalazi u mestu Skala Potamija na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na oko 400m od plaže.
30

po sobi dnevno

LIMENARIJA
Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smeštajni objekat Estian Deluxe nalazi se u Limenariji, na 400 metara od plaže Metalija. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
25

studio po danu

POTOS
Vila Androni se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas.
54

po osobi paket aranzman

SKALA POTAMIA
Mesivria na Tasosu. Vila se nalazi u mestu Skala Potamia u zalivu Golden beach na ostrvu Tasos, udaljenom 15km od Limenasa .
84

po osobi paket aranzman

SKALA POTAMIA
Eolos na Tasosu. Eolos Vila se nalazi u mestu Skala Potamia u zalivu Golden beach na ostrvu Tasos, udaljenom 15km od Limenasa .
59

po osobi paket aranzman

SKALA POTAMIA
Olga na Tasosu. Olga Hristina Vila se nalazi u mestu Skala Potamia u zalivu Golden beach na ostrvu Tasos, udaljenom 15km od Limenasa .
82

po osobi paket aranzman

GOLDEN BEACH
Studio Soti se nalazi u mestu Golden beach na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom.
47

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Hotel Papageorgiou se nalazi u centru Limenarije, drugom najvećem gradu na Tasosu, udaljen svega 100 m od Metalia plaže i 3.5 km od nešto življeg Potosa.
47

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Tina Studios se nalaze na jugozapadu ostrva Tasos, udaljeni 100m od centra Limenarije i 70 m od peščano-šljunkovite plaže. U blizini vile se nalaze supermarketi, prodavnice, kafići i taverne.
47

aranžman po osobi

PEFKARI
Vila Kapahi Studios se nalazi između mesta Pefkari i Potos, na 400 m od plaže, okružena maslinjacima. Kapahi studiji su 2012. godine kompletno renovirani.
55

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila Oasis je savršen izbor za miran odmor, a pritom blizu prodavnica i taverni. Vila se nalazi u mestu Limenarija na oko 100 metara od plaže.
Prikaz 1-15 od 219 rezultata